Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

SNP: Prikazivanje filma Quo vadis Aida na Žabljaku uzburkaće strasti u jeku sezone

Autor: Antena M


KakoJe

Quo vadis Adia je umjetnicko djelo. Kome smeta moze da ne gleda. CG-podeljena zemlja je smecarska propaganda, a to vam ne bi smetalo da se pušti usred sezone? Kuš.

srpski teror nastavlja

Ne priznaju genocid, ne priznaju da su rušili gradove po BH, Hrvatskoj, Kosovu. Dokle ??? Sve po njihovom, tako su naučili u Jugoslaviji. Terorisali politički sve republike, samo se Srbija pitala.

europeac

@srpski teror nastavlja Samo si zaboravio dodati "DA SU SE SRBALJI samo BRANILI". "Po njihovom se spašavali od progona"

Vladimir

@srpski teror nastavlja ,samo se Srbija pitala?? Haha...Ko je bio preds.SFRJ???....A onda 91 premijer,pa preds.i min.inost.poslova? Sve Srbi,zar ne? Ajde malo na internet pa proverite...pre nego pisete gluposti.

MNE CG

Aa ne ne "došao vam je zajam za vrtanje" možda bi vam bolje odgovaralo da turistima pošto dolaze iz srbije podiđete sa jednom projekcijom od malagurskog? Sa njim nijeste imali problem gospodo! Naprotiv ovo treba svi da gledaju.

Mara

Zar je Tivat pomorski i primorski, mjesto gdje se pjevaju nacionalisticke pjesme kao sinoc? SNP ovci ne drpite.

Naroz

Nikad se nećete opametiti, zlo goveče dovijeka june... Trebalo bi vas osuditi da odgledate taj film (jedan od favorita na prethodnoj dodjeli Oskara), onoliko puta koliko je prosječni Starovarošanin gledao Scarface Brajana de Palme.

europeac

Ne paše im prikazivanje filma ,,Quo vadis Aida“. Šta sve narodu Crne Gore ne paše pa se APOSTOLI ne obaziru. Nadam se da imate podršku za prikazivanje ,,Quo vadis Aida“. I ja bi ga rado pogledao, ali sam previše daleko.

maki

Vama bi najvise odgovaralo ono djubre od filma “dara iz jasenovca” ? Znam znam…

Mishna

Sponzor festivala je RATKO MITROVIĆ - ministar ekologije!!!! Kadar zna se koje i čije Vlade! Njemu se obratite,a ne Opštini Žabljak!!!!

mb

A nece ono sto radite po Tivtu i CG primorju, na ocigled tog malog broja Zapadnih turista, udovoljavate masama i genocidne republike srpske i srbije!? Ono za vas nijesu provokacije? Sreca pa ste mala i skoro pa bezznacajna partija…