13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Kad neobjelaši i neočetnici marširaju!!!

Autor: Antena M

  • viber

Zoran Vulević

Novače Adžiću, diko crnogorska! Ponosna je Crna Gora što te ima, zajedno sa svim drugim njenim patriotama i rodoljubima. Ima li više bruke i sramote nego biti izdajnik svoje zemlje. Duboko nemoralno i nestvarno, zato i neshvatljivo normalnom čeljadetu. Neće moći, neće proći!

europeac

Neka mi ne zamjere žrtve genocida u Srebrenici, ali ovo što je prošla Crna Gora prije 100 god. je genocid i prije Aušvica i Jasenovca. Mislim da je mnogo CRNOGORACA ovo zaboravilo, a ne daj Bože zaboraviti za oprostilo. Niko ne zna koliko je plemena 100% nestalo.

CG1

Gospodine Adžiću, čitajući vaše tekstove vidim da ima još mnogo tajni prekrivenih velom tajni, veliko je neznanje, nepoznavanje Crnogorske istorije. Sve o zločinima srbije nad Crnogorcima treba napraviti da bude dostupnije građanima. Svaka čast i hvala na ovoj sakrivenoj ISTINI. ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!

Nećemo_se_dati

Čovječe, plače mi se nad neznanjem građana Crne Gore. Novače, hvala Ti za stranice istine i ponosa Crnogoraca. Hvala ti za veliku šamarčinu neznanju našem. Ruka ti se zlatila! Zlatile se ruke Tebi i Vladimiru Jovanoviću. Zlatilo se ime jednoj čestitoj novoj generaciji znalaca koja razgrće istinu.

budimo realni

Crna Gora većinski želi i podržava fašizam i četništvo. To govore izbori. Ne samo potomci izdajnika četnika, što je još tragičnije i jedan dio part. potomaka podržava izdaju.

Bravo Novače!

Ove istine nam daju snagu i vjeru u pravdu za Crnu Goru! Nema nam druge, doli opstat! Ovi bijedni izdajnici dritan, danilovic i njihova druzina iz ss u rus ..neće nas zaustavit, dok jednoga/jedne crnogorske duse ima!