16 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

23° / 15°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Pismo iz dijaspore: Mi, iseljenici, patriote, borićemo se protiv zla koje je snašlo Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorac

Branit cemo crnu goru.pozdravljam vas braco moja crnogorci I u volji i nevolji Od lovcena do karpata Od vas nema niko bolji.

Bravo!

Nikad rob i sluga! Ovo reagovanje je melem za našu napaćwn7 crnogorsku dušu! Na dnevnom nivou izgoresmo od brige za našu slobodu! Smrt klerofašizmu! Da je vječna!

maksim

Izvanredan tekst. Konačno neko da kaže car je go. Ko god zna išta o savremenoj Srbiji jasno mu je na koji nacin, i za koga mora biti vezan Albanac koji ima usoješan biznis u Beogradu

Ziran

Crnogorska dijaspora je stub razvoja i odbrane Crne Gore. Nasi iseljenici su uvjek isli u razvijeni zapadni svijet “trbuhom za kruhom”, od tamo pomagali svoje porodice i svoju Crnu Goru, i donosili nova znanja i iskustva iz razvijenog i civilizovanog svijeta. Hvala nasoj dijaspori.

Micko

Sta da se radi, na izborima je narod Crne Gore izabrao svoj put

Sefkija Kolenovic

@BanjaCT Nije tacno da je narod Crne Gore izabrao sadasnju vlast , Ko to laze ? Zna Se , nova nepozeljna vlast I kratkotrajna je Izabrana direktnim uticajima srbije , domacih izdajnika, litijasa I rusije ! Zato I ovoliki problemi , sto Se tice dijaspore??? Ovu vlast ne priznajemo samim time ne slusa

Branka Roganovic

Treba da se eliminise svako zlo,a zlo je ono jos iz devedesetih godina i san o Velikoj Srbiji.Postujem sve,a u moje dvoriste ne moze biti gazda niko do ja.Sramno je da Vucic i bolumenta odlucuju o sudbini Crne Gore,a to su im dozvolili ovi poput Mandica,Knezevica,Braticke,...ima ih jos..

Miljan

I ovo zlo ce mo pobijediti NEKA JE VJECNA CRNA GORA.

Patriota

Pitajte Dritana kako mu je brat dobio kliniku u Bg.