16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Klopka za Crnu Goru?!

Autor: Antena M

  • viber

Živković

Prezimenjače, Sve si lepo analizirao ali moraš da znaš da je ta ''mreža'' surova životna realnost. Crna Gora geografski, genetski , običajno, tradicionalno, istorijski, privredno, saobraćajno, rodbinski.. naslonjena na Srbiju ..EU je utopija sa ograničenim rokom trajanja dok ima interesa.

Senad

@Živković Srbija je od 1844.remetilački faktor u regionu a naročito u Bosni i C.Gori gdje su Srbijanski režimi činili i genocidne operacije tako da nema šanse da će Bosna i C.Gora ulaziti u bilo kakve sumnjive asocijacije sa Srbijom a ako i uđu to će biti oročeno na npr 3 godine sa pravom izlaska.

Orlov krš

@Živković Srbija preko Crne Gore liječi komplekse petovjekovnog ropstva,otimajući sve crnogorsko,od crkve,istorije,kulture ,bezkrupulozno,onako,,bratski''od 1918 do danas!Ali izboriće se slobodarska Crna Gora kao i uvijek!

Vladimir

@Orlov krš ,ajde malo istine....

Orlov krš

@Vladimir ,,laž je srpski državni interes'',laž je u samom biću Srbina'', ,,u ovoj zemlji svaka laž postaje istina'', ,,Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž'' reče Dobrica Ćosić otac nacije!

Vladimit

@Orlov krš, očekivao sam više od Vas.. Ne te napamet naručene floskule pritom netačne.. Mogu da Vas uputim na delo, tačnu stranu, pa da sami pročitate taj citat tačno..

Orlov krš

@Vladimit Rekoh ja,laž je u samom biću Srbina'',a reče i Dobrica Ćosić!

Vladimir

@Orlov krš, ajmo ovako... Pročitali ste to u njegovom delu? Ili ste videli na internetu iliti vikipediji nekoj negde? To je razlika izmedju ozbiljnih ljudi i neozbiljnih..Uozbiljite se malo.

Orlov krš

@Vladimir Kad fali argumenata,onda se lupa! Očigledno vam fali obrazovanje,pa ste se zapleli ,,kao pile u kučine''.Vaše me mišljenje apsolutno više ne zanima!

Vladimir

@Orlov krš , kad fali argumenata?? Smesni ste...ja sam Vam lepo postavio pitanje..Odakle Vam je izvor...ali onda u nedostatku istih prelazi se na vredjanje....Neka...to je Vasa mantra..Hvala na razotkrivanju.

Šćepo

Ni jedan pokušaj stvaranja saveza balkanskih država do sada nije uspeo A njegovi zagovornici su imali zlu političku sudbinu. Ali ne zato što je namera osnivača bila da pokoravaju ove ili one narode i države, već zato što velike sile nikada nisu dozvolile balkanskim državama da budu suverene. Zašto?

MNEJOCA

SLOBODNA I NEZAVJESNA CRNA GORA I NJENI GRAĐANI ... NIKADA NESMIJU UĆI U NIKAKAV SAVJEZ SA SRBIJOM ... JER BI TO BILO ČISTO UTAPANJE CRNE GORE U SRBIJU I GUBITAK ... SLOBODE , DRŽAVNOSTI I NACIONALNOG IDENTINTETA ...

Vladimir

Samo vi izađite na naredne izbore sa svojom platformom