10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Gnusne i morbidne prijetnje predsjedniku HGI Adrijanu Vuksanoviću

Autor: Antena M

  • viber

podgoricanin

zasto bi skidalikada Dritan i URA stoji iza ovog verbalnog napada. da se ne slazu sa tim izjavama , oglasio bi se Dritan i i "zovite Sergeja" zastitnika cetnicke ideologije i ćerki rukoljuba.

Razum

@Cile Mnogo si se zaigrao "Cile". Mislio si da su tvoja vremena došla. Nisu ,niti će. Nauči da budeš čovjek prije nego što pustiš komentar koji zaudara.

Jack Hustlle

@Razum Ma kakv cile-mile, još jedan Ćedo!

Nikola

Zaboravili ste da napomenete da je osnivač i svojevremeno direktor ovog portala bio rektor UCG, Vladimir Božović. OsvEžilo!

58SINDON

KOMITAČA, TI SI SRBIJANSKI BOLSTAN. VELIKOSRBIJANCKI VOJNICKO I CETNISTVO SU TEROZIRALI SVE NARODE OD 1918 DO 1936 DOK JE PALIKUCA DIKTATOR. ISTO CETNICI SVE UBILI KOMUNJARE, SELJAKE, HRVATE, CRNOGORCE, UBILI SELJAKE U SELU KOD SRBIJI .....

KakoJe

onda mi neko kaze da su mim stranice nebitne i da su botovi koje placaju da ovakve stvari podsticu kod ljudi isto nebitni.Da ste desetoricu uSpuzposlali (imali ste zasto) primirili bi i ostali, ovako neka sire zlu krv kad im se moze i kad vlada bezakonje.ovo je kritika BIVSOJ vlasti da se razumijemo

KakoJe

Inace, u komentarima naroda i botova moze se izmedju redova a i direktno saznat da je njima rat zelja, a MUP neka spava slobodno, umjesto da se ozbiljno pozabavi ovim problemom. Ne zelim da citam kako se sprema rat niti da mi neko time prijeti!

Milena

Sa ovakvima koji prijete da ce ljude da stave na razanj treba da se pomirimo,je li Becicu,Dritane,Krivokapicu,oglasite se,neka vam jeftino glumatanje,procitani ste,sramota.

Sol143

@Milena klerofašizam nije ideologija, to je stanje svijesti a sa pojmom se identifikuju najmračniji umovi koji u tuđoj patnji nalaze bolesno zadovoljstvo. Potrošiti cijeli život na mržnju i sijati mržnju mogu samo defektne osobe. Ali, samo jedan zrak svjetlosti odagna mrak. Obrnuto nije moguće. Poz

Naroz

Stejt department je prije par mjeseci IN4S, tu klerofašističku kloaku, proglasio za dio ruske obavještajne agenture, sa sjedištem u centrali GRU-a. Čudi da niko nije pokrenuo zabranu tog glasila strane obavještajne službe i pokrenuo detaljnu istragu povezanih lica.

Dzoma Dipl

Samo posrbica ciji su preci stradali u II svjetskom na strani kvislinga moze izumjeti ovaj tekst. Samo klerofasisticki um kljukan Amfilohijevim lazibajkama moze stajati iza nebuloza "srpskog zaliva" precutkujuci naziv koji su Nemanjicki okupatori koristili za vodu ispod Kotora - Dioklitijsko more...

Čćč

Vidi se da osoba miješa ć i č,zatim piše nebi sastavljeno ,ime naroda piše malim slovom i itd ! Zanimljivo je i ćutanje Dritana kada objavljuju ovakve tekstove kao i postojanje ovakvih portala ! A mene zanima ako može neko da mi odgovori kada je to Boka bila srpska ili pripadala Srbiji ?

Orlov krš

Sve su to mali.odvratni miševi,koji nemaju petlju da se pokažu. Svoju ,,hrabrost'' i ,,junaštvo'' pokazuju iz duboke pomrčine i gliba u kome se nalaze i u kome će ostati!

Crnogorac

Srpska boka sa sultanovom trobojkom.

ivica

Moj mali Svetosavce u Tivtu je 1975 bilo 75% Htvata tj. Bokelja katolika.Kasnije kad su se spustili iz Cuca i Banjana poceli su se doseljavati Crnogorci.Sada nakon toliko godina kad su dosle ove pobjeglice sa Kosova ,Hrvatske i Bih sa JNA Tivat postade Svetosavski grad.Pihhhhh