19 °

max 29 ° / min 19 °

Ponedjeljak

27.09.

29° / 19°

Utorak

28.09.

26° / 18°

Srijeda

29.09.

25° / 16°

Četvrtak

30.09.

23° / 16°

Petak

01.10.

20° / 15°

Subota

02.10.

22° / 13°

Nedjelja

03.10.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gnusne i morbidne prijetnje predsjedniku HGI Adrijanu Vuksanoviću

Hronika

Tag Gallery
Comments 18

Gnusne i morbidne prijetnje predsjedniku HGI Adrijanu Vuksanoviću

Autor: Antena M

  • Viber

Od juče u komentarima na portalu In4s, koji je prenio saopštenje Hrvatske građanske inicijative, stoje morbidne prijetnje upućene predsjedniku HGI Adrijanu Vuksanoviću.

"Ovo nije prvi puta da spomenuti medij ne uklanja šovinističke sadržaje. U spomenutom, skandaloznom, komentaru između ostalog piše da je "trebalo sve Hrvate iz tadašnje Jugoslavije pobiti i proćerati", kao i to da će Vuksanović platiti među prvima. U tekstu se spominje Boka kao "srpski zaliv", a Bokeljska mornarica klerikalno – ustaška organizacija, a navodi se da Vuksanoviću "ne gine ražanj".

Sigurno da se autor ovih prijetnji ohrabrio i zbog izjava koje su jučer davali predstavnici vlasti u Crnoj Gori, a neki od političkih subjekata su pribjegli čak i kropovanju i dekolorizaciji fotografija, pokazujući da im nije stalo do patnje ljudi, već isključivo populizam", piše u saopštenju HGI-ja.

Adrijan Vuksanović će danas prijaviti prijetnje nadležnim organima.

Jedan od osnivača ultrašovinističkog portala In4S je aktuelni rektor Univerziteta Crne Gore dr Vladimir Božović. 

 

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

POMORAC

@ivica Sve je tačno. Boka je kao i Dubrovnik bila uz Mletačku Republiku moćni trgovački i pomorski centar. Sada Boka ima sve manje svog autohtonog stanovništva, Bokelja, katolika.Katedrala Sv.Trifuna u Kotoru zatvara usta svima koji bi da prisvajaju tuđe. Živjeli Bokelji !!! Živjela Crna Gora !!!

Jack Hustlle

@Razum Ma kakv cile-mile, još jedan Ćedo!

Onogošt

G.Vuksanoviću,żao,mi je što se ovo dešava u našoj Crnoj Gori.Ali tu je došlo svašta,kad su bježali,vrata su im širom otvirena.Sad ih zatvaraju ,,g......"Mrze državu i sve njene časne i lojalne građane.Vjerujte da će im se to oglavu slomiti.VELIKA im je greška što su,podcjenili Crnogorce.