15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Čanak najavio dolazak na Cetinje: Ustoličenje direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori

Izvor: Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Crna Gora

Čanak iskreni prijatelj Crne Gore pa ni mi GRADJANI CG NIKOG NE MRZIMO POŠTUJEMO SVE VJERE I NACIJE U CG!!! ZELIMO MIRAN I DOSTOJANSTVEN ŽIVOT U NAŠOJ DRŽAVI!!! SVE MANJINE SE JEDNAKO MORAJU POŠTOVATI!!! SRBI NIJESU UGROŽENI ONI SU NA DOBRIM RADNIM MJESTIMA I TREBA DA I DALJE POŠTUJU SVE VJERE!!!

sramotno

@Crna Gora, nikad Srbi nijesu ni bili ugroženi, to je njihova laž da bi nas, uz pomoć svoje crkve i srbijanske Vlade opet okupirali. Oni pričaju da su bili ugroženi i u Jugoslaviji, iako su i tada bili najbrojniji narod, jer je to njihova mantra da naprave novo Dušanovo carstvo. Nema od toga ništa!

Sloboda i ljudska prava!!!

CG ima pravo na svoj mir slobodu, ima pravo da odlučuje preko naroda sta žele u svojoj NEZAVISNOJ EVROPSKOJ DRŽAVI bez uplitanja dr države i paravojnih nepoznatih jedinica koje KRSTARE po Cetinju i Crnoj Gori! CG DA OBAVIJESTI NATO I EVROPU O PARAVOJNIM JEDINICAMA I OPASNOST PO GRADJANSKI MIR U CG!!

Cicko

Tako je gos. Canak. Srbi nisu Crnogorcima neprijatelji niti Srbi prave “srpski svet”. “Cetnicki svet “ pravi AV sa cetnickim dijelom Srbije. Toboznja briga o Srbima van Srbije je briga o teritorijama koja traje vjekovima. Vidjeli smo kako se zavrsila briga o Srbima u Hrvatskoj.

Gledam

@Cicko , Završilo je po zasluzi !

Mina

Hrabri, časni i čestiti Nenad Čanak. Dokazani prijatelj Crne Gore.

NATO EVROPSKA CRNA GORA

Da li će se neko obratiti iz NATO ALIJANSE i pomogne GRADJANIMA svih vjera i nacija da 5.septembra ne DODJE do SUKOBA u kojoj bi samo stradali nedužni :omladina djeca stari ljudi i žene??????? Spriječite paravojne jedinice koje plaše narod Crne Gore i prave uslove da DODJE do NEMIRA!!!!! STOP NASILJ

alen

@NATO EVROPSKA CRNA GORA rekao lijepo Canak u narednih 100 godina ne bi moglo saprati da se bilo sta ne daj boze dogodiit od ekcesa

primavera

@alen , tako se govrilo '91., ali se ipak dogodilo zlo. Niko ne može saprati slike poklanih staraca , u jesen '91., po selima u Hrvatskoj. Želim sve najbolje CG ali bez otpora nema mira s njima. Cijena će biti,plaćena. Ne računati na NATO i sl. Svako se sam brani, vjerujte mi.SRETNO 5.9. Pozz iz HR

Crnogorac

Svaka čast gos. Čanak. Neumorni borac protiv ekstremnog nacionalizma i šovinizma. Veliki prijatelj Crne Gore i Crnogoraca. Nećemo vam ovo nikad zaboravit. Svako dobro i zdravo bili. Dobro nam došli na junačko Cetinje. Da je vječna Crna Gora!!!

Poenam_Dei

Prijatelji su vazda dobrodošli...

Marina

Ako je bivsi mitropolit za Joanikija rekao srpskom novinaru da je ŽEŠĆI cak i od njega samoga onda mozete da pretpostavite kakvo su zlo spremili Crnoj Gori! A gospodinu Čanku,kao nepokolebljivome borcu za istinu i pravdu,svaka cast!Ipak su Vojvođani nesto drugo!Ipak je to civilizovani svijet!!!

Nikia

@Marina Bla,bla,bla...nacizam i fašizam su na delu,od Ukrajine do Amerike!

dv

@Nikia bla bla bla...tačnije žarište od Moskve,Budimpešte pa do Beograda i banjaluke.

Primavera

@Marina , u Vojvodini je 36 nacija. I bili su pod Austrijom, za razliku od onih južnije. Jasno ti je što želim reći.