20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Injac: Pozivam Đukanovića da doprinese da mir i bezbjednost CG budu prioritetna vrijednost svih

Autor: Marija Mitrović

  • viber

MONTENEGRO

Bolje je da ćutite, nego što se skrušeno oglašavate! Kako ćete da se pitate što vam je sve ovo htjelo!!!

Budun

Mislili ste da ce Predsjednik da cuti i gleda kako unizujete i unistavate svaku celiju DrzaveCrne Gore !!! Ne samo da cemo se skupiti na Cetinje kako bi smo demokratskim protestom pokazali sta misli vecinska Crna Gora , nego cemo posle toga doci do Podgorice i nastaviti sa demokratskim protestima !!

Bruka

Cuj, neka ministarka poziva Predsjednika.

Rasko Djonovic

Gospođo Injac,da li biste vi pristali da vam neko uđe u vašu kuću i saopšti vam: od danas ću ja upravljati vašom kućom a vi nastavite da živite i radite kao i do sad. Molio bih vas u cilju mira da ne dižete tenzije zbog ovoga,najzad vašu kuću neće ponijet niko nigdje???

pero

gospodjo Injac,jeste li vi ministar vojni CG ili neke druge države,kako se usudjujete da se tako obraćate vrhovnom komandantu vojske Cg.

europeac

Kao prvo, niko nije Crnu Goru više napravio RADIKALNOM od vas apostola. Gospođo vaša funkcija po nekoj hijerarhi je podčinjena Milu kao vrhovnom komandantu vojske CG. Da ste trebali biti uz predsjednika, trebali ste, ali taki su apostoli, kad su na ZADATKU dobijenih iz KOMŠILUKA.

volujak123

Nevherovatno je kako ministarka simulira dobrotvora Crne Gore,kritikujuci predsjednika države koji je morao lonačno javno progovoriti povodom najnovijih dešavanja u Crnoj Gori. Da li zna gospođa Injac da su u tom manastiru stolovali crnogorski gospodari,vladike i mitropoliti,a ne srpski

delboj

Super je to. Doprinesite vi tako sto necete provocirati narod sa saradnjom sa okupatorima i nema greske.

Maja

Gospodjo Injac u kojem ste srodstvu sa popom Injac koji stoluje u srbiji?!

simo

jos jedan spavac koji je bio ispod sinjela DPS napravio karijeru nadam se da posle promjena koje dolaze regrutacija kadrova biti mnogo ostrija bas kao nekad do pradjeda ako je bio protiv CG go out

Rukfaš

Samo vi ubijedite vašeg popa i njegovog nalogodavca da ne prave vašarište na Cetinju i problem je riješen. Ko onda pravi problem? Ti i tvoji.

Domovina moja

Bolje je da cutite , sram vas bilo , izdajice Crne Gore.

Crnogorka

Nikad nijesam cula da ministar proziva Predsjednika drzave !!! Vi radite Protiv ove drzave.

haker

Pogledaj ti kako s eona sjetila da reaguje bas sad, a do sad nismo znali da postoji? Da si sto znala, prije bi reagovala !

CG1

Eeeee ove sramote. Još iz pelena nije izašla a dala sebi za pravo da "uči" GOSPODINA PREDSJEDNIKA ĐUKANOVIĆA šta i kako treba da radi. Sjedi IZDAJNICE, očistila si VCG od patriota a dovela poslušnike, izdajnike piiiiii