27 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 16°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Policija privela Cetinjanina koji je finansirao štampanje majica sa likom Svetog Petra Cetinjskog

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

pero

Sramno, misle da ce nas zaplasisiti,nece se ova POPINA ustolicavati na Cetonju, moze u Zagubicu, Vranje ,.....!

Poenam_Dei

A što je Sergej, sad i majice hapsiš?? Uspio si u životu...

Vesko

Selektovna policija. Radi za spc mjesto za Crnu Goru.

Legenda

Što je sa majicama ratnih zločinaca i Smrda Draže,što su nosili po Nk,i sam četnik Kovačević Ovog Vikšića,Miljanića i Sekulovića treba uhapsiti vojska.Da im predsjednik izda za prvo saslušanje posle hapšenje.Nimalo ovo nije naivno

Legenda

@Legenda Da dodam.Vrh policije djeluje selektivno i po svemu Crnogorskom.Pokušavaju u dosluhu sa drugom državom ustoličiti nečovjeka moram reći tako u Cetinje mimo volje naroda.Pokušavaju historijska dobra dati na izvolite Srbiji.Dovoljno za saslušanje a i zatvor

Prljavi inspektor Beševič

@Legenda Zamisli kako je tek nama prljavim pandurima koji smo u službi svih i svakajakijeh politikah...ajok namaaah!

Paško

Znači majice sa srpskim grbom mogu bez problema (Đukić i ostali ispred manastira), a majice s likom sv petra ne mogu? Alal vera Sekuloviću. Je li Kandić vozio i zašto još nijesi podnio ostavku?

Tajfun

Sve vam je dzaba,Velikosrpski Talibani,mozete plijeniti majice,ali:NE MOZETE UBITI NASU LJUBAV PREMA CRNOJ GORI,NECEMO DOZVOLITI NJENU OKUPACIJU!

europeac

"Eto NIKO ne doprinosi neredima". Dritko, ima li ovo veze sa bezbjednosti. Majice sa likom Svetog Petra Cetinjskog. Kome štampa na majici smeta? Dritko, objasni tvoj oblik pomirenja i ustavnih prava, a i zakonskih. Kaka bi reakcija bila da je na majici neki vaš apostol

OZNA

Brđaninu reče li ti ono da si profesionalac ??

haker

Da su sa likom Amfilohija ili Joanikija ne bi vam smetamo?! Sram vas bilo! Gleda vas bgm Sv.Petar Cetinjski, pa se bojtr izdajnici!

Baba

Hapse majice, ali ono ispod njih na lijevoj strani grudi i dušu našu Crnogorsku, čistu i ponosnu niko nikada nije uspio okovati, pa neće ni oni.Sila i bruka su bumeranzi, samo neki to ne znaju. Da je vječna!!!

podgoricanin

privode Crnogorce jer daju podrsku Cetinju i zaplijenjuju transparent. Sada privode one loji su izradili majce sa Svetim Petrom Cetinjskim i zapljenjuju majce. koje je krivicno djelo picinjeno neka kaze Dtitan i Sekulovic !!! mislis li da ce Crnogorci biti manje crnogorvi ako nemaju te majce. izdajnici samo izazivste sukobe a sve vas stigla kjetva Za svakou majcu koju ste uzeli!

Branka

Što nijeste uhapsili podoljuba kad je nosio popa na majicu po kamionskoj pjaci! Koža vam vaša smetala fašisti!

Miodrag D. BAJKOVIĆ

POLICIJSKA OLOŠ ILI, TAČNIJE - SRBOFATNIČKO-KLEROFAŠISTIČKO-ANTICRNOGORSKA OLOŠ I BAGRA NA VLASTI! ŠTO SE SVE NA MAJICAMA ŠTAMPA I ŠTO SE SVE U POTONJIH 30-ak GODINA ŠTAMPALO? DA NE ZBORIM O NOŠENJU ZASTAVE TUĐE DRŽAVE KOJU JE ODOBRIO I DIZAJNIRAO TURSKI SULTAN MAHMUD II.