19 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vučićevi tabloidi prizivaju krv u Crnoj Gori

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Legenda

Ovako su radili u Srbiji 90ih.Svuđe su ugroženi bili a svudje agresori.Ko Njemci.Ovi još gori.Na sve su spremni.Protjerati ove iz zemlje političare koji malo malo pa idu u naručje radikali Vučići i laju za zemlju svoju.Odma im oduzeti imunitet siju zlo po Crnoj Gori.Sa Crkvom

Đoko Orlandić

Ne navedeni mediji. nego svi: Večernje novosti, Politika, Objektiv, RTS, RTV, TV Pink, TV Prva, TVHappy, TV Prva, te i N1(glavna zvijezda je ljiga V Pavićević)...Odnosno svi mediji koji postoje u Srbiji. Svi su pod dirigentskom palicom Vučićeve Suzane i Vladanke.

Legends

@Đoko Orlandić Dok samo ću dodat bojim se i naš javni servis da ne ode tim putem.Evo počinju prenosim za ustoličenje.Ko da je Presjednik

Njegoš

Pa nije Milo okupirao srbijU i poša u beogradU da postavlja direktora, no vi iz srbijU u CG, a što tražite to ćete i dobiti.

Odavno nije Srbija

Srpska izreka, vjekovna- Srbija se umirit ne može. U 20.vijeku izazvali 1. svjet. 2. balkanska i 4 građanska. Ne prija im mir. Kakva ironija- faktor mira u regionu.

Cicko

Mi Crnogorci znamo sve o AV. Zalosno je sto Evropa jos nista nije ukapirala. Ista ona Evropa u cijem se dvoristu cetiri godine palilo, rusilo, silovalo, protjerivalo, mucilo i ubijalo. Jedan od podstrekaca i ratnih huskaca je i AV. Ako budemo cutali, ceka nas AV u nasoj kuci.

Atak na Predsjednika CG!!!

Ovo je užas! Strahota! Napadaju Predsjednika koji brani svoju DRŽAVU I SVOJ NAROD!!!!! Žuta štampa u Srbiji truje narod Srbije protiv našeg PREDSJEDNIKA!!!

Neprosipajte laži!!!!

Ovo prosipanje laži protiv Mila Djukanovica je UDARAC NA SVE GRADJANE CG KOJI VOLE SVOJU DRŽAVU CRNU GORU!!! MI VOLIMO SVOJU DRŽAVU I PREDSJEDNIK JE UZ SVOJE GRADJANE STO JE NORMALNO!!!!!!!!!!

Kemo

Tako rade od krja 80 samo sto je sad doso red na Crnu Goru i Crnogorce i isti ljudi organizuju te fasisticke falange onda a i sada Vucic Dacic Vulin plus Crkva Srbije u jurisu na Topla Mora

mnejoca

srpskobosanskom kasapinu , fašisti , psihopati vučiću njegovim fašističkim televizijama ... pink mitrović ... Hepyy marić ... i mnogim tabloidnim novinama... treba zabraniti bilo kakav pristup i dostupnost u CRNOJ GORI ... JER SU TO TELEVIZJE I NOVINE KOJE SE BAVE FAŠISTIČKOM RATNO HUŠKAČKIM RETORIKOM , DEMAGOGIJOM MRŽNJE I MRŽNJOM DRŽAVE CRNE GORE I NJEZINOG / NJEZINIH NARODA ...