10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Miloprad Popović: Otvoreno pismo Porfiriju Periću, patrijarhu srpskom

Autor: Antena M

  • viber

Pasima

Gospodine Popovicu ,svakog normalno covjeka ovo ce dotaci i dobro ce razmisliti.Svaka cast.

Đoko Orlandić

Mijo, čitam godinama tvoje autorske tekstove, stavove, analize.. Ne mogu da vjerujem, imajući navedeno, da si smatrao da Prle ima "umjerene javne nastupe u kojima zagovara ekumenizam, pomirenje među ljudima i religijama". Ima ona latinska koja je primjerena za njega "Ne vjeruj Grcima ni kada ...."

europeac

GSP. Milorade Popoviću, Ponfrit Vas neće uvažiti. Svima nam je jasno, samo da svane neđelja 05.09. 2021. Imam tremu i bojim se planske agresivnosti stranaca u manastiru. Mislim da će njih biti po zadatku da izazovu agresivne neugodnosti. Nisam optimista.

Ljiljana

SAVRSENO. Jos kad bi doprlo do njihove pameti.

MONTENEGRO

Nikad neće CG bit' obala srpskog mora! Odličan tekst, ali u SPC nema ko da ga shvati! Zato od sebe, iz dana u dan, odbijaju vjernike i gube monopil crkve!

montenegrina

Kad bi Portfirije ovo procitao nebi se sa mjesta pomerio,zguzvao i bacio i nastavio sa velikim poduhvatom sjedinjavanja ili istrebljenja tog "odpadtka srpstva",Crnogoraca,u ime velike srbije.Oni nisu zasluzili ni veliko slovo u imenu,posle toliko neduzne krvi koju su prolili zarad te ideje.A znaju dobro da su na tudjem tlu i da otimaju tudje.A vjernici!!!??Dje je tu "bozja milost" i "mir i sloga"?Prica za maloumne.

DA JE VJECNA

Samo budite slozni i oprezni moji Crnogorci. Um normalnog covjeka ne moze ni zamisliti nasta je sve spremna velikosrpska masinerija, mi u Bosni smo to '92. dobro iskusili i platili.

Ljiljan

@DA JE VJECNA..Pridružujem se pozivu na oprez. Oni su majstori laži i opsjene. Imaju oni načina da naprave zlo a da optuže drugoga. Čitava im je istorija takva. Oni traže VANREDNO STANJE U CRNOJ GORI !!!

Rasko Djonovic

NAŽALOST,MORA SE PREĆI SA RIJEČI NA DJELA.

Poenam_Dei

U zdravu pamet Porfirija i njegove sekte nema nade, osim u njihov goli strah. Miliji su im džipivi I filmovi o pedofiliji (u ličnoj izvedbi) nego cijeli svijet. Ko je proglasio popa Macu i Šiljka je čisti fašista i sotona. Ne dozvoliti ustoličenje!!! Vaš tekst je u skladu sa vašim renomeom. Bravo

Dunja

Treba vrlo pazljivo poslusati sto Perfidije Peric govori i sto je govorio u Hrvatskoj, kao i cinjenica da se nazvao patrijarhom Srba, Hrvata i Slovenaca (kao da to ikome normalnome moze zvucati kao sala)... kad Hrvatsku naziva drugom domovinom to ne cini iz ljubavi prema narodu nego prema teritoriju