12 °

max 20 ° / min 12 °

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Otvoreno pismo Krivokapiću i Abazoviću

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Zamolio bih zapadne diplomate da makar ako nece nesto drugo osude Krivokapica koji gleda tv i onda kaze policiji"uhapsite mi ovoga"sto ne radi ni Merkelova ni Makron ni Dzonson.Mozda ako to osudite sad nekom drugom prilikom osudite i desant helihopterom koji treba da nas brani.

Branka

E ovo je pismo adekvatno situlaciji u kojoj smo. Jasno i nedvosmisleno. Velika zahvalnost potpisnicima na ovakvom pismu i inicijativi.

CG1

SVAKA ČAST ZA OVO PISMO. SAD SE NE SMIJE STATI, TREBA POTPUNO OGOLITI OVU KLEROFAŠISTIČKU IZDAJNIČKU DRUŽINU.

daleka

Ovako je trebalo pisati i reagirati prije nasilnog talibanskog ustolicenja! Znalo se da imamo crkvenu i izdajnicku vladu ! Pametnom dosta !

NN123

Nato je dao podršku i logistiku Krivokapiću i vladi

Precizna pitanja

@NN123 Ajde reci precizno koju podrsku , kad , ko ,gdje ? Znas li ti sto je logistika? Ako znas reci nam precizno koju logistiku je dao ? Imam indicija da kazem da si ti zapravo trol i da ovo ne govoris iz ubjedjenja a jos manje iz razumjevanja.

filozof

Bravo potpisnici, to je trebalo i ranije uraditi a ne cekati da djevojke i zene izlaze na barikade. Djevojke koje su postavile kamenje kao barikadu i zalijevaju ih suzama a Krivokapic i Abazovic pricaju da su im suzama ugrozile policiju... Da je mene da saslusam ,,koktelasa,, sve bi mi on propjevao.

prorok

Inicijativa dobra, loš sadržaj. Objasniti Ambasadorima suštinu problema i činjenice o događanju, umjesto opisnih fraza. Dodati 1.Da je autokefalnu CPC okupator1918g, ukinuo, instalirao Crkvu Srbije, zauzeo sve crkve pa su Crnogorcima uskraćena vjerska prava 2.SPC vjeru koristi za posrbljavanje

Ribnica

@prorok Znaju oni to. Ovo je ustupak! Kao na Berlinskom kongresu. Ovoga puta malo morgen , neće da prođe kako su mislili!

Tomislav

@prorok Kako posrbljavati Srbe? U čemu je razlika između mene i nekog iz Crne Gore? Moji su preci Karadžići.

BanjaCT

Ne čitaju oni latinicu.... Ova Vlada je sramota crnogorska..

Kumara Stil

Ponosni i nepokolebljivi intelektualci, svaka čast! Većina njih je bila na Belvederu one noći, pokazali su kako se bori za svoju jedinu majku Crnu Goru. A svetosavcima da poručim, ajte polako put BG-a, tamo nema barikada.

kriger

@Kumara Stil zato i svi crnogorci koji se busaju u grudi u Beogradu, a zauzeli se svojim rodbinskim vezama važne pozicije, put pod noge u Crnu Goru i nemojte nas tamo očekivati sledećeg leta. Nemojte više slati decu da studiraju u Srbiji na njenom budžetu već na primer u Zagreb, Srajevo, Tiranu...