10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ustoličen Metodije uz prenos na Parlamentarnom kanalu TVCG

Autor: Antena M

  • viber

haker

Eto se ti Metodije ustolici ljepse nego Joanikije, on je na prepad, trajanje 10min, uz ogroman strah. Bar smo mu zadovoljstvo uskratili da se sepuri, ka ovaj padobranac.

nekseigra

neće biti sreće dok padobranac i onaj ne panu zajedno sa ovim kvislinskim premijerom, unuci će mu bježqt odadvde od stida i straha

Branka

Parlametarni kanal javnog servisa je baš adekvatan za prenos ustoličenja popa tuđe crkve. Da još podśetim da su i ono desantno-okupatorsko i ovo okupatorsko "ustoličenje" neregularni jer ovaj koji ih ustoličava nije ustoličen i neće ni biti jer su im Peć i Prizren samo u "junačkim" pjesmama.

popovilopovitopovi

Sto su ovi popovi i sto ce oni kome? Koliko para otimaju i imaju?Oli se narode osvijestit vise? Ili ce te ih pustit da nam djeca ljeba nece imat?

Andrija

Prenos ustoličenja na Parlamentarnom kanalu. Pa ima li boljega dokaza ko je politicka vlast u CG? Raonikije sluga pokorni DF i Crkve Srbije. Ajmo aplauze Pura, Nik&comp! Ili bolje da aplaudirate Slavenu Radunoviću, pošto je on glavni urednik i kadrovik Javnog servisa.

Todor

Na Parlamentarnom prenos... e zemljo otvori se. Definitivno je Emilo bio bolji.

rudolf

Mislim da se ovim dešavanjima SPC urušava brzinom svjetlosti.Ja ih sad očima gledat ne mogu.Nekad sam bio ravnodušan.

Misko

Nije jasno sta zeli AntenaM,zasto potencirate ovaj dogadjaj,jos nam recite detalje crkve Srbije kako da nas urnise.Ej batalite vise promociju okupatorske crkve!

Čćč

@Misko Pa potencira zato što nema nidje crnogorske zastave i kao da ovo nije Crna Gora.

Misko

Zar pobogu ne vidite sa ovakvim vodjenjem novinarstva samo jacamo tu crkvu,strategija mora biti druga,a ne da se ovime bave priuceni nivinari,ali zato treba imati iskustva i znanjs u radu prema specijalnom ili hibridnom ratu!

BMX

TV program koji pocinje sa "Uvazeni gledaoci, pomaze bog"... Pa ovo nema ni u Iranu ljudi ! Gdje mi to idemo ?!

4 C

Vrijeme je da svi mi koji ne pripadamo ovoj ubrzanoj talibanizaciji Crne Gore pocnemo da pakujemo kofere i palimo odavde. Dok ne bude kasno ... ovo ne vodi nicemu dobrom za sve one koji nisu u ovoj prici

koferovanje

@4 C bolje da se ti pakuješ pope. vjeruj mi nikad popu nije bilo opasnije svaki dan put popa spc se uputi toliko pogleda a svaki pogled prati osjećaj suzdrzanosti da noz ili nesto drugo nenzavrsi u tog popa. pakuj se slugo spc dok mozes. jer kad krene neće te stizat da bjezite.

Giro D Shabo

Kamerman svetosavske Raonićeve TV u jednom trenutku prenosa uživo uhvati Rukoljuba u talibanskom zanosu sa prekrštenim rukama na grudima (faraon style) kako se saginje do zemljice crne pred nekom grupicim osoba… ipak režiser prenosa bješe dovoljno oprezan i brže-bolje ode na drugu kameru. Bravo Raon