15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Brđanin: Tu noć sam ponudio ostavku; Sekulović: Obavezujuće uputstvo od premijera nije bilo zakonito

Autor: Antena M

  • viber

vidimalog

abazović brqni svoje dilere kneževića i rakonjca

piiiiiiiiiiiiiii

@vidimalog eeeeee kako ovaj abaz muti ovo je uzasno ovo nije normalno ovo nije vidjeno pristojnije lazu popovi Crkve Serbije no on!

Marina

Sekulović: “Moja savijest je mirna”! VJERUJEM !!! KAKO I NE BI BILA MIRNA KAD JE MRTVA !!! NE POSTOJI DRUZE !!! CIM SI SE UHVATIO U TO DJAVOLJE KOLO NE MOZES JE NI IMATI !!!

Đoko Orlandić

Abazović kaza "da komanda tada nije izašla iz zakonsskih okvira". To je tačno, ali pod uslovom da primijenimo Hitlerove principe, ili "savremene" - talibanske.

čitalac

@Đoko Orlandić Iako o aktuelnoj vlasti mislim sve najgore, policija je u događajima na Cetinju postupila u skladu sa zakonom. Nemojte zaboraviti da skup nije bio prijavljen i odobren. Zamjera im se samo prekomjerna upotreba hemije, ali zakon ne određuje koja je prava mjera za hemiju.

Đoko Orlandić

@čitalac Izgleda da nijesmo gledali isti događaj. Vi ste vjerovatno sve gledali na Svetigori i formirali mišljenje na osnovu njihovih komentara.

čitalac

@Đoko Orlandić Gledao sam ovakve događaje poslednjih 20 godina, učestvovao u rastjerivanju pristalica Momira Bulatovića ispred skupštine i sl. Policija je uvijek postupala po zakonu, samo vi izgleda ne znate zakone. Podsjećate na pristalice DF-a posle svakih neuspjelih protesta.

nenad_mne

@čitalac , dobro je kada čovjek teži da bude čitalac, ma mora se naučiti da se čita!

Orlov krš

@čitalac svi oni koji su bili na Cetinju znaju kako se sve izdešavalo i da je noć uoči napada policije i atmosfera na trgu ispred Dvora bila gotovo kamerna.To očigledno nije odgovaralo i trebalo je naći izgovor za besomučni napad suzavcem,šok bombama,gumenim mecima.Veljović je izgovor!

PODGORICANIN

INJAC IZJAVILA DA VOJSKA CRNE GORE NIJE DIO NATO-a. GOSPOĐO APOSTOLKINJO INJAC SVAKI VOJNIK CG JE UJEDNO I NATO VOJNIK, KAO I SVAKO ORUŽJE KOHE KORISTI VCG. NATO JE KOLFKTIVNA OZNAKA A NE JEDNE DRŽAVE!!!

miranikad

Kao da će se ovako ikad pomirit. Nema mora nikad više vi ste tome doprinijeli, nema mira dok se ne poćera antipravoslavna fašistička Crkva SPC i kvislinška strana Vlada sa svim saradnicima

Milena

@miranikad Tako je,ova vlast osvjezivaca je u funkciji interesa Vuciceve Srbije,SPC,Rusije,ubrzano rusi sopstvenu drzavu,ovome Abazovicu je zakonito da angazuje onoliku silu na sopstveni narod,tj.mi nismo njegov narod,on je bruka svog naroda .

BanjaCT

Ovo su greote ljudske. Sprdaju se sa ovim nesrećnim narodom. Svi ste ISTI. Vucite se više puštite ovaj narod da ljudki živi...

nenad_mne

@BanjaCT , pošto su svi loši i isti, da dobre uvezemo iz Srbije? Npr. Vulin umjesto Sekulića, ili Bata umjesto Dritana...tek to bi bio cirkus!