15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Ako sam ja problem, svrgnite me, ako hoćete izbore, saopštite to građanima

Autor: Antena M

  • viber

roki

Vi i jeste problem. Problem su i cetnici oko Vas i svi problemi koji su nas snasli. Dajte ostavku dok ne bude kasno .

muljator

@roki .... dosadili sa milom shvatili pa presli na tuzilastvo... sta reci jad i beda sto kaze Deretic za njih

Branko

Da se dogovorimo, ali da bude po tvom. Propali premijeru, ti ne zasluzujes da vodis manju mjesnu zajednicu, a ne drzavu. Sve cega si se dotako, unistio si, bolje reci urnisao. Bilo bi ljekovito, da sam odes sa te funkcije, koje ionako nijesi bio dostojan.

Baka

Katnic je advokat jednog covjeka rece Krivi . Ali sta ceml sa advokatom jedne vjerske zajednice . i to one koja je najozloglasenija u Evropi . To je i Škaljarski i Kavački i svaki klan ujedno . A sebe zovu Crkvom . Nema pokolja i ubistva koji nijesu blagosiljali . Koja je samo radost iz njih izasla kad ubise Zorana Djindjica . O Srebrenici misle isto sto i Mladic . I Krivi prica o advokatisanju .

BMX

"Svrgnuti" je arhaican i neprimjeren izraz koji se upotrebljava za nasilnu smjenu monarha i apsolutistckih vladara. To sto ga koristi premijer Vlade, koja je formirana u manastiru je i razumljivo u ovom trenutku jer on sebe smatra prorokom koji pomjera planine. Ali sta drugo od njega i ocekivati ...

Lili

Nisu gradjani za vas glasali da godinu dana cekaju da se vi pomirite I krenete u nekakve projekte...Ne brukajte Crnu Goru..

crkva

Zašto "ako sam", jesi, problem si od kada si instaliran na mjesto predsjednika Vlade. Ne znam šta se očekivalo od tebe ali vidim da ti ne bi trebalo dati ni da budeš razredni stareješina u osnovnoj školi je ni to ne bi mogao da radiš. Idi u crku, moli se, klanjaj se, to izgleda da znaš.

Boka

Ti nemaš poima što je politika, od države si napravio haos, pogasio i ono malo što je valjalo. Nisi uspio ni godinu dana da izdržiš. Na tome zahvali mentorima iz crkve Srbije.

Tivat

Najveći problem je vaša nazadna stednjevjekovna ideologija. Vi ste čovjek prošlog milenijuma, idite u crkvu ljubite ruke i noge, ljubite tuđe zastave, padajte na koljena i bavite se onim sto iskteno volite i znate. Ni godinu dana niste izdržali to zahvalite mentorima iz SPC.