7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Cetinjski manastir upisan na Crkvu Srbije! Prijestonica nije informisana!

Autor: Antena M

  • viber

PODGORICANIN

KRIVICNU ORIJAVU OROTIV ODGOVORNIH U VLADI. PO KOJEM OSNOVU SU UPISALI KADA NEMAJU ZAKONSKE OSNOVE. MCP CS JE OFORMLJENA 1931 GOFINE . TAKO PISE U SLUZBENI LIST KRALJEVINE JUGOSLAVIJE!

vjesnik

Mozda su oni upisali cijelu Crnu Goru ? A? Ili tek imaju namjeru? Fala bogu, kako se rjesava taj problem?

Milena

@NovakRade sebi o glavi,gdje god su ovako postupali dobili su zasluzeno,gibitnici,kaznjeni od visih sila,i ovdje ce,Kaligule.

Baba

To oni misle.Lijepo im je dok sanjaju, no je muka kad se probude.

Patriota

Ovo je najveće nasilje nad pravima građana Crne Gore, Crnogorcima, prijestonim Cetinjem od okupacije Crne Gore 1918. O kakvoj volji građana govore ovi nasilnici? Pa nije sigurno volja birača URE bila da sa kleronacionalistima se uništi Crna Gora. Nije sigurno. URA je izdala svoje birače i omogućila ovakvim kadrovima DFa da otimaju crnogorske manastire. Krivična prijava na direktora Uprave za katastar i državnu imovinu...

CRMNICANKA

Pod hitno Osnovati Specijalno Tužilaštvo da se osude SVE ove osobe koje su potpisivale ovu otimačinu i bescasce Cele Crne Gore !

VUKOMITA

CRNOGORCI,KUCU SU NAM OTELI OVIM KRIMINALNIM AKTOM...DA LI JE MOGUCE DA SE NECEMO ODUPRIJET OVIM OKUPATORIMA

PODGORICANIN

CRNOGORVI SU SPREMNI KRENUT STOPAMA SVOIH PREDAKA , CASNO JE UMRIJETI ZA CRNU GORU ! NE DAMO SVOJU KUCU, NE DAMO SVOJE SVETINJE. CRNOGORCI, VI SE PONOSITE SVOIM JUNACKIM PRECIMA, HOCE LI SE VASI POTOMCI PONOSITI SVOIM PRECIMA , ZAVISI DAMO OD VAS I OD SVIH NAS. MISLIM DA JE FODLO VRIJEME DA OPOZICIJA STANE POD JEDNU ZASTAVU , CRNOGORDKU, STRANACKE SPREMITE U FIOKE DA SRETNA VREMENA I SVI NA ULICE!

JF

Bez panike! Sve sto su usvojili na brzinu, ce biti ponisteno. Sve odluke su protiv Ustavno donesene. Tako neka se sepure za sada!

GRAĐANSKI

Tako je! I ova srbočetničko-klerofašistička bagra na vlasti to odlično znade. Na osnovu koje ili kakve hronologije upisa su ovo učinjeli? Što piše u hronologiji upisa? Može bit samo korišćenje, a ne na nijedan božji način: "svojina". Nema i nije bilo greške 1996. Ovo sad je protivuzakonita radnja. Na vlasti su banditi.

GRAĐANSKI

Moj komentar se nadoveziva' na komentar JF. Ne znam zašto to nije tako i objavljeno?!