20 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

25° / 16°

Ponedjeljak

27.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Spajić: Vrijeme da se u ekonomiji okrenemo Vašingtonu i Njujorku

Izvor: Glas Amerike

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Katunjanin

Strucnjaci na baterije ,sa visokim zvanjima i diplomama, unistise ovu drzavu , njenu ekonomiju , a time i drustvo u cjelini , a sto je najgore to im je izgleda i namjera i cilj .

Oximoron

Kao što danas Darko reče: oximoron ! Oni bi htjeli da se u ekonomiji okreću Zapadu a u geopolitici "matuški" Rusiji koja ,osim vojnih šklopocija" nudi još samo krv,bol i beznađe. Jesi li toga svjestan ministre kad ovako pričaš?

gost

"Opozicija je naravno tu da uvijek bude protiv onog što vlada radi..." Zasto "naravno"??? Opozicija ne znaci uvijek biti protivan. Ako neki od tih zakona popravljaju stanje u CG opozicija bi morala biti za njihovo usvajanje. Druga je stvar nejasni Marsalov "plan", ali pojedini zakoni su zreli za pro

nenad_mne

Ma i ja se čudim, kako se do sada nijesmo usaglasili sa njima, pošto smo mjerljivi? Dakle, trebamo privući američki kapital reklamirajući progresivne poreze? Šta li će mu Ameri reći kada im pomene Maršalov plan? Sigurno će ga pitati ko je, u ovom slučaju, Maršal?

čitalac

U aktuelnoj vladi: Spajić sjajan, Milatović polovičan i svi ostali uključujući i premijera - katastrofa. Naravno da će američke investicije početi da stižu, amerikanci su glavni investitori i u susjednoj Albaniji. Luka Bar može biti pomoćna luka za (američku) luku Drač kada ova ima previše posla.