18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Krivokapićeva vlada za pljačkaške ciljeve Srbije falsifikovala datum osnivanja Eparhije budimljansko-nikšićke – dokumenti

Autor: Antena M

  • viber

Gadost

Ne objavljujete ove slike,previše su gadne,primitivizam,užas! Je li moguće da nam ovakvi kroje sudbinu!

vojvodina

Obavezno što pre pokrenuti pitanje krivične odgovornosti iz ove vlade i bivšeg ministra koji je potpisao tj overio ovaj lažiran dokument. I biti uporan i terati ako treba i do Strazbura.

Niko

Džabe sva ova priča ako ne bude krivičnog gonjenja, bez toga "pojeo vuk magarca" (a mi (Crnogorci) smo magarci u ovom slučaju). Zaisto smo narod bez dostojanstva kad sve ovo trpimo bez ikakvih posljedica po njih.

bljak

miks gadluka , falsifikata , ogavnih faca , svetosavsko -popovske pohlepe fuj

mr

Ovo je jedno od obećanja Dritanovih Ristu, pod Ostrogom! Za njih zakona nema, boga se ne boje, njihov je, te očekujte ovakvih bisera još!

Podgoricanin

po vladi CG unuk je stariji od đeda. mislim da je doflo vrijeme da se pokrene krivični postupak protiv odgovornih za fdlsifikovanje i iznošenje laznih informacija.

4 C

Ako do sada nisu ogoljene sve namjere i "obecanja data Amfilohiju" sta ce da urade sa ovom drzavom onda ne znam koliko jos ovakvih vijesti treba da citamo i da se kao "cudimo" ?!

Boka

Laž je srpski nacionalni proizvod, samo laži i falsifikati takva naciju prave. Zamislite ovo neka crkva radi, a sto lazu tek istoričari, užas...

Nermina

@max12 Ovo da je uradila Crnogorska pravoslavna crkva već bi bilo na ročištu.Ko zna kakvevje još falsifikate napravio tzv.ministarsrebrenac sa pretvaračem dobročinitelja vaskolike Crne Gore

Naroz

Pahomije utemeljivač Eparhije budimljansko-nikšićke... :) To je novost, baš sam se pitao na koga je povuklo vjerno stado.., na kuma svoga. To su pravi Pahomijevi sljedbenici.

Čćč

Ovaj Pahomije je oslobodjen za pedofilju samo zato što su sudjenje odugovlačili i sud je doneo odluku da je slučaj zastareo.