15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuksanović Stanković: Napadi na FCJK su napadi srpskog sveta, Krivokapić: Ne osporavamo fakultet, samo novac koji im ne pripada

Autor: Antena M

  • viber

Boka

Da li ste majoama lažnu nadu, tako ste po stoti put prevarili građane i građanke Crne Gore, sramota...

Miodrag D. Bajković

Za mene je ovi Krivokapić STRAAAŠNA DŽUKELA! To da je otpadnik, izdajnik, prodata ništaroba, bez mošanjah, nevaspitani dripac, vjerski manijak, zastiđe bratstva, plemena, nahije i države - se odavno znade.

Andjela

Vrati pricu a ne odgovara na pitanja postavljenja, dize glas kao da je u ucinioci ,tesko studentima sa ovakvim predavacem. Grnusne lazi vrti narodu Crne Gore! PIIh!

pero

E kakav dunster,ovo je zalutalo,ali bogami sa svojim zetom vrlo brzo se privikao na blagodeti vlasti,ali kratko bi,pa mu žao!

HN

Veli da će viđet u budžet ima li što eura, a kad je sipo' za helihopterski desant na Cetinje popova strane crkve, onda je bilo bez procjene! A inače, koliko vidim, obraz đon!

Minja

Tesko ga je slusati. Zalosno. Bez elementarne kulture za dijalog. Kao maksim po diviziji, tesko je i polemisati sa njim. Nije moj premijer!

pero

Završio si karijeru premijera krivokapiću, jes da je bilo slatko,ali kratko što je velika sreća za Crnu Goru.Adioooo

Andjela

Svaka cast kraljice! Pobjeze Krivokapic bez moci govora! Draginja svaka Vam cast! Ponos ste Crne Gore!

haker

Ovaj covjek nema 1 argument, prica neke nebulote, sluzi se manipulacijama, cerke mu kupuju glasove po Mojkovcu, on nelegalne kuce i firme po drzavi siri, i treba narod da mu vjeruje?!

Vesli

Veselise_neregistrovani Premijer je u svojem odgovoru rekao (parafraziraću) da svi znaju kako je taj fakultet za cg jezik osnovan, ali da ne želi da otvara tu priču. Čudno sa obzirom da je u vrijeme osnivanja fakulteta bio predsjednik upravnog odbora vladinog akreditacion

Mekses

Zašto Fakultet uopšte treba da šalje mail za uplatu redovnih tranši opredijeljenih budžetom? Ne izmišljajte klerofašisti isprani crkvom i moći! Ničija nije do zore gorela!

CRMNICANKA

Hvala Bogu sto imamo takvog “Faraona” patriotu i hrabrog koji Koloniji Zvanoj Crna Gora sa svojim sokolima vratio NEZAVISNOST! Živkoviću i Draginji najveće cestitke kako brane svoju domovinu! K!

Jovan

Nevjerovatno glup vidi se da su ga srbijanski popovi pedofili doveli.. pih..