12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Nećemo se stidjeti svoga roda, pa ni Srba u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

pero

E jadooo kad ti je to najjača poruka, vrlo brzo ideš u politički zaborav

djomaa

Popaljuje i pomamljuje ove naše zaluđenike... batali se toga Vučiću.

Orlov krš

Drži se ti svoje Srbije ,a Crnu Goru ostavi da sama rješava svoje probleme! Srbi su baš,,ugroženi'' u Crnoj Gori isto kao što su 90-tih ,,goloruki'' trpjeli nepravdu,postavljajući barikade širom bivše domovine!Znamo kako je to sve završilo...Nema ništa od ,,srpskog sveta''!

Durmitores

Pogledaj popis iz 1961, koliko Vas je bilo u Crnoj Gori (2,98%).

Brko

Ovo je definitivno bolesni mitoman i manipulator. Sretan je svaki onaj narod koji nije imao kontakta sa velikosrpskom klerofašističkom politikom

Krsto

Nema srba u Crnu Goru,samo posrbljenih Crnogoraca.To srbin su izmislili za posrbljene Crnogorce

Katunjanin

E ovi tvoji Vucicu odje se vecinski izjasnjavaju prema raspolozenju cas je Srbin a cas Crnogorac /Svedski sto-malo ovoga ,malo onoga/ .Neznam jel se stide ,jel bi i pare i jare ili nose neku "traumu" iz 1918 godine?

Pljevlja

U tome sto si ti velika fukara i ja se sa tobom ne mogu nikako poistovjetit. Pritom mi nemamo nikakve veze sa Srbijom, svi nasi su rodjeni i vazda bili u Crnoj Gori.

PODGORICANIN

Ovaj je lud. građani Crne Gore nisu Srpski građani nego Crnogorski . Crna Gora nikada nije bila Srpska, pa neće ni sad. Crnogorci nikada nisu šetali opanke oko kuce paši, dok su to Srbi radili 500 godina. Crnogorci nisu srbi , niti ce biti. ko zeli da se izjašnjava setačem opanaka, neka mu je sretno!

Nena

@PODGORICANIN 30% Srba živi u CG, većinska su SPC i srpski jezik...Imate problem sa identitetom jer niste postojali ni u Titovoj SFRJ ...

Katunjanin

@Nena --Do 1918 god. svi pravoslavci u CG su pripadali CPC-u ,tu su krstavani , vjencavani i sahranjivani. Izdajom kralja Nikole i potpisivanjem lojalnosti Srbijanskom kralju mnogi su se odrekli svega Crnogorskog. Moji srecom nijesu i nemam problem sa identitetom , a ti-????

STID

Mi nemamo ništa sa tvojom Srbijom, mi smo Crnogorci . Dosta nam je više tvoga foliranja .

Volim te zeleno

Ovom opskurnom liku treba reći samo MRŠ!

Vanja

I kad se rulja otrijezni od srpstva, shvatice da je Vucic od Srbije napravio koloniju, svjetski cenrat prljave tehnologije, rasprodao obradivo zemljiste i vode, strancima obezbjedio jeftinu robovku radnu snagu, ...i da su on i njegova bratija postali milijarderi. Mozda je karma u pitanju?