16 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Mandić: Još jedan razlog više zašto treba da se postigne dogovor o izboru nove Vlade do 10. decembra

Autor: Antena M

  • viber

PODGORIČANIN

Razlog da sve koji su sa vama nazivamo izdajicama opravdan. Ura prednjači u tome. zastupaju jedne stavove a sprovode Srpski Svet!

Klaso

Hahahahah evo rusite godinu dana...sad ? Aj da vidimo...dako se neko nadje pa rijesi ovaj kolaps u koji ste nas uveli. Vise ne znamo dje smo, ko smo, ciji smo, za koga smo. Ko je sa kim...ko koga pakuje, ko kome smjesta. Dako se maknu uhljebe bivse i sadasnje a dodju cestiti ljudi bez bajki i populizma. Eo smo sad u onu staru "lipsi mago do zelene trave"

BMX

Demokrate i URA su u veoma nezgodnoj poziciji. Ili pristaju na predlig DF -a i postaju marionete, ikebana i igracke u njihovim rukama ili zauvjek gube vlast.i odlaze u proslost ..

Milan

Radulovici će razapeti šatore i nece dati svoje pozicije. Biće zanimljivo

montenegrina

Odakle Mandicu pomisao da bi njihova "velikodusna "ponuda bila prihvacena u sadasnjem trenutku?Oni nude antievropski kurs Crnoj Gori i ocekuju da ce to biti prihvaceno.Trebalo bi hrabrosti postojecoj vladajucoj vecini da prizna da su na istom kursu vecina stranaka koji je cine,da skinu evropsku masku i stave srpskorusku.Najlukaviji čekaju,vire iza svojih pozicija i vagaju.Ako pristanu objasnice da je to "da se ne vrati DPS".Vidjecemo!

@@@@

Zar je moguce ovoliko mrzjeti svoju rodnu grudu da bi pozelio da je ova Vlada vodi i dalje?

mb

Jos jedan razlog vise, da stavite karte na sto! Odradjuje vas DPS skolski, kako vas urnisu aaaaaahahahahhaaha…. I vas i gadURU, a oni sminkeri u broj manjim odjelima su OUT