19 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Čirgić: Šta zna Vesna Bratić o mojoj babi

Autor: Antena M

  • viber

Mina

Četnička posla. Još malo pa će Veka put Hercegovine.

milan

Tako je to moj dobri Čirkiću. Neznanje i mitologija vladaju narodom kad ne zna istinu.

Sol143

Vašu legendarnu porodicu ne mogu zasjeniti otrovni oblaci koji su se nadvili nad Crnom Gorom. I tada su izdajnici CG i zločinci natjerali te hrabre ljude da ustanu i pometu ih sa lica zemlje ali su ostavili śeme koje se dalo na ovom balkanskom močvarnom zemljištu. Ustaće ponovo mnogi slični vašima..

Bokeljka

Moramo svi zajedno da se odbranimo od ovih bijednika koji otimaju tuđu državu, svetinje, istoriju,kulturu. SVI ZAJEDNO !!!

Maki

Kako ih se osloboditi , eno komsije mi litijasi , prijateljice postale cetnikuse, a svi misle da je tako mora biti jer su Srbi . Pooistivjecuju srbina sa cetnicima , ne zeke da razdvoje zrno od Kukolja, vjeruju lszljivim političarima i popovima sotonama ..

Fedja

Sada jos vise cijenim i postujem g.Cirgica! O ovim odlazecim ne treba trositi rijeci, nego treba dobro pamtiti ko je i sto radio, da se ovakvo zlo vise nikada ne ponovi.

Ledo

Moj Adnane, eto ti se baba borila protiv fašista a ti protiv klerofašista.. Što nas snadje ....

Realista

@Ledo svako vrijeme svoje breme nosi... mi, precesto, ponavljamo istoriju i svaka nam generacijq isti usud ima

Lipa

Ovih dana se svi pozivaju na slavne pretke i konačno da se neko pozove na pretke, a da iste ne bi zastidio da su živi, čak šta više

Kate

Nijesmo često u mogućnosti da čitamo o našim heroinama, samim tim još je veća potreba da jedna ulica dobije naziv po imenu jedne od njih! Ovo je jedna vrlo inspirativna priča i žena

Predrag Malešić

Uz međunarodnu pravnu pomoć ustanoviti da žena četnik ima i državljanstvo BIH i istog dana pokrenuti postupak za oduzimanje CG državljanstva. U skladu sa utvrđenim zločinima koje je počinila CG kulturi od 30.8.2020. odlučiti o njenom protjerivanju, sa zabranom ulaska u CG od 5 godina.

Sol143

@Predrag Malešić...a u isto vrijeme hoće da ponište državljanstva najboljim patriotama samo zato što su iz "dijaspore". Neka, proći će i ovo a ti se ženo-četniče, nećeš nanosati crnogorskog čestitog državljanstva. Previše je ono skupo za tebe.

DDj

Strasan sunovrat ovog drustva a mi i dalje cutimo i kao da se stidimo onih kojima treba da se ponosimo! Strah zivot u kralja obraz cesto

Čćč

Sada je na sceni zlatno doba bosanskih radikala u regionu što bi rekli Srbi iz Srbije !