17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Milo Đukanović gost Drugačije radio veze

Autor: Antena M

  • viber

europeac

Svaka čast Darko na izboru gosta. Predsjednik nam dođe kao DESERT na kraju godine, bravo na izboru još jednom.

Stevan Dž

Kako do CPC i TOMOSA, zar nije nasilno uzeta CPC ili nassilno prisajedinjenje sa srbskom crkbom pravno ništavno???? Zar nisu onda i njihovi naslednici MSP nasilno onda u Crnoj Gori, i zar nismo mogli od 2006 tražiti da odu tj tražiti međunarodnu pomoć?!!!!!?????? Zašto sada tim putem ne ići, nego pokretati postupak za svaki objekat, crkvu i manastir, crkvicu i konak posebno!!!!???? Nadamo se da ćemo ovaj problem povoljno riješiti za CPC

Misko

Treba ga na pocetku pitati sta je po nacionalnosti kojem narodu pripada,zatim koje crkve je vjernik i kojim jezikom zbori i pise,jer mi Crnogorci to jos ne znamo,a na osnovu tih odgovora znacemo ko je i sta je i ima li nekih promjena na bolje ili ka u proslosti zbog njegovog srbovanja smo tu dje smo!

Bajo

Ne mlati Miško . Ti ces ga propitivat . Pitaj Meda i Branka Radulovica predsjenika Crkvene Opstine PG - Crnogorske Pravoslavne Crkve .

Milan

Pitaj ga Darko jeli istina da mu je Eskobar trazio da se povuce iz politike, da vise ne slusamo Dritanove lazi svaki dan

europeac

@Milane Da je Eskobaru do sklanjanja ima on koga skloniti: Dodika, Vulina, Vučka, da ne nabrajam više.

Katunjanin

Na sva pitanja iz komentara G-din Djukanovic je iz vise navrata odgovorio samo sto smo lijeni da to ispratimo a suvise smo podlozni na kafanske price i Srbijanske bajke .Darkovu izjavu treba ponavjati svako jutro :" Jedinstvo Crnogorskog bloka je imperativ a gubitke na mrezi treba svesti na minimum"