12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto progone Adnana Čirgića i Aleksandra Radomana?

Autor: Mia Zeković

  • viber

DDj

A sudovi bjehu li im pravi?Evo slike kakvi su,a dok se prodju sve nase sudske instance i stigne do Strazbura proci ce godine!Ovako se ucutkuje slobodna misao i ovo je intelektualna korupcija ako nije sto teze!Sva podrska za ove casne ljude!

Partizan

Necemo stajati iza bilo kojeg pojedinca…moram primijetiti da slicni narativ imamo i u okruzenju, dje svi progone Vucica, jer je on branilac…postedite nas tih gluposti…stanimo iza crnogorskih institucija, angazujmo crnogorsku dijasporu, stavimo na postolje crnogorsku kulturu, zastitimo crnogorske manastire, crnogorsku istoriju…biće dovoljno…zato je potrebna i snaga i organizovanost i budnost…Cirgic i Radoman su sigurno dio te snage…

Mina

Bravo Bobane. Adnan i Aco ucinili su i cine mnogo za Crnu Goru, i ti zajedno s njima i citav FCJK. Zato ovaj juris na vas moramo svi zajedno odbraniti. Moramo odbraniti FCJK jer nam je ON slobodarska luca.

Vnmk

Vesna Todorović sa prednje strane izdanja je sestra Radomira Nikčevića i supruga popa Šuja Todorovića nekadašnjeg profesora filosofije u nikšićkoj gimnaziji koji je kao i supruga mu prešao u službu Crkve Srbije poslije protesta za odbranu srpskog jezika. Istaknuta ličnost je bila tada i L.Tomić.

Prof. dr Veselin N. Ivanović

Bravo Bobane! Bez ikakve sumnje, dužnost intelektualca je da stane u zaštitu autorskih prava Čirgića i Radomana u ovom procesu. Smatram da je izrečena sudska presuda neodrživa i da je treba provjeravati do najviših instanci!

ThinkPink

Dok se sva sadašnja Vlada srijetala i upoznavala na litijama crkve Srbije da brane srpske dzepove, ovi su se momci srijetali po arhivima i bibliotekama i bavili se naukom. Što bi mladi rekli: pametnome dosta. Ako podržavate litijaše onda ćutite, ako ste ipak od ovih naprednijih izađite na ulice.

CG1

Puna podrška za patriote sa FCJK. Otvorite račun i objavite ga da uplaćujemo za te troškove.

Belveder nije pao!

Vakat je da pravda bude pravična! Oduprijet se ovijem klerofašistima možemo i moramo! Bravo za FCJK! No pasaran!