23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

ZVANIČNO saopštenje Vaseljenske patrijaršije o susretu Vartolomeja i Bečića

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

Sve u svemu žalosno čime se ovaj Miloševićev žutokljunac bavi, a pritom mu usta puna "jednakosti, mira, pomirenja" i sličnih otrcanih fraza. DF je u odnosu na ovoga oličenje poštenja i demokratije.

Tamara

Od kojeg je drzavnog interesa bila posjeta predsjednika skupstine Vaseljenskoj patrijarsiji? Je li i ovo ispunjavanje djecackih snova Becicu isto kao i Abazovicu a o trosku gradjana? Sramno!!!

montenegrina

Da Becic nije mozda trazio od Vaseljenskog patrijarha da ne da podršku Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi za autokefalnost?Sta je stvarni razlog ove posjete?

Durmitorka

Becic za CPC ? Ljudi tu nesto smrdi, fotelja se cuva!

mr

Nešto mi ovđe ne štima... Ja sam shvatio da je cio razgovor protekao u blagosiljanju Joanikija i sreći koja nas je zadesila njegovim helikopterskim ustoličenjem! Ovi ga ne pominju! Možda mlađani gospodin misli da je Vaskrs, pa nas farba kao jaja! O čijem li je trošku ovolika svita putovala!?

Baba

Ovaj parlamentarac nije bio u moje ime, tako da njegov domaćin mene nije ni pozdravio.Samo da se zna da ništa nije u ime SVIH gradjana, ali jeste na račun SVIH.

Đoko Orlandić

Pročitah, prvo, saopštenje Bečića o susretu.Samo je nepismeni idiot onako mogao izmišljati što mu je rekao Vartolomej. Moglo se, drugo, očekivati saopštenje zvanično Fanara o susretu. Takođe, moglo se očekivati da će Vlado to objaviti. Pa ovako ka' Bečić ne laže i izmišlja ni Medo.

Roksana

Ovaj je otišao na Fanar kao prethodnica Porfiriju, a sve vezano za potpisivanje ugovora i nastojanje da se ne dozvoli Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi tomos...Fu*ara je to, otrov u maloj boci.

nenad_mne

@Marko , tebi ništa,no se, može uporediti sa saopštenjem Bečića!