11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bravo ljudi: Skandalozna reakcija Bečića i Demokrata nakon napada na Abazovića

Autor: Antena M

  • viber

Vvmk

@Čćč Za Bečića je narod samo onaj što mu čuva fotelju. Dritan za njega nije bio izdajnik narodne volje kad je crnogorske glasove preveo u srpski svet i bez kojih ne bi gledao tu fotelju.

Durmitorka

pitam se i ja koji narod! Ich Mislim da je vise zbog fotelja

Andjela

Demokrate bukaci: Krapovic,Koprivica, Martinovic,Bogdanovic,Becic. Osnovnoj slifa i vaspitanja nemaju i njih slucaju ljudi iz onih klupa u Visokom domu Crne Gore! Jada i ironije ! Bolje prodje na Cetinje Dritane!

dpero

@Andjela Tacno ne samo bukaci vec primitvci , iskompleksirani a i bolesni i mrznjom zadojeni, prema CG i Crnogorcima a i ostzalim narodima koji nijesu srbijanci!!Partija koju finansraju srbija, rusija SPC i ostali srbijanski kriminalci!1

Orlov krš

Kako se vezao za fotelju,nikako mu se ne pušta,spreman na sve,omilila putovanja,beneficije,zapošljavanja po dubini i širini! Posebno licemjerstvo je zloupotrebljavati građane zarad ličnog interesa,a pozivati se na narodnu volju i huškati na nemire!

HN

Evo Dritane fa i tebi osveži malo, pozdrav sa Cetinja!

mr

Dobro ga je policija obezbijedila večeras... Samo što ga nijesu za uši čupali!

Oscar

Sada će opet neko da napadne dempkrate i to ppslanike u 03.00h ujutru i da ih zamalo ubije, njih četvoricu će naoadnuti jedan kojeg neće moći identifikovati....kao na Cetinju e stvarno su demokrrrrate zastiđe CG...hoće šiljo.....i da vode zemlji a nijesu mogli školu regularno završiti

mr

Kad je na protestnim skupovima crnogorskih građana, đe mu se zviždalo i đe je nazivan izdajnikom, moglo čuti nešto pogrdno za bilo koju vjeru ili naciju, kao što je večeras! Nikad! A i koalicioni partneri ga fino čašćavaju! No, svaka škola se plaća!

Gega

@mr Ispred opstine Cetinje jesenas. Jeli moguce da se ne sjecate toga i psovanja muslimanske majke.

Petar

Sinoc on, sjutra ti,no priprimi osmijeh sa 32 zuba jer drugo da ces tesko imat kad narod bude tebe ocjenjivao.Svi ste kolko vas je jadni a i narod koji vi predstavljate i cijelo drustvo i umjesto da se pogledamo zajedno u ogledalo stalno prst pud nekog drugog. Muke zive. Razvedri nam iznad Gore Crne

Dzimi

Ovim demokratama treba oduzet ovaj predznak DEMOKRATE i stavit predznak rasisticka partija

Bakica

Demokrate u punom sjaju.Nista novo,misle momci da je dovoljno obuci odijelo i kravatu i mahali praznom pričom.Ovo su upravo oni i njihova politika.