26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Ti si štetočina - srpski pop iz Bara raspalio po Rakoviću

Autor: Antena M

  • viber

Petar

Pa dobro, neka se vide ovi domaci, da recem nasi Srbi, jeli im pametniji i milije, o ljudskosti da ne razgovaramo, da sa domacim Crnogorcima nadju zajednicki jezik, da ih ne vrijedjaju dje i kad stignu i kopaju zamke, ili da se homogenizuju sa "bratickama i rakovicima". mucno, ali mora se

joksim

Tako ti srbske vjere, priznaj i zakuni se pred Bogom jedinim da si otimao i krao dušu Crnogorsku. I Bog će ti oprostiti, i Bog će se smilovati prema tebe, insanu iskrenom i mirotočiom. Amin.

Naroz

Inače na ovoj "čuvenoj" promociji sa koje se pop Mićović apologetski obratio, Raković je izjavio kako će se u jednom momentu njih 7,5 miliona obračunati sa nas 100.000. Ova izjava je bila sasvim dovoljna da naše tužilaštvo raspiše potjernicu i traži izručenje ovog nitkova čim mrdne iz Srbije.

Zile

Crnogorski srbi su srbi iz Crne Gore tu su se rodili i tu će se i sahraniti među svoje najbliže rođake od kojih su najmanje polovina crnogorci i niko ih više u njihovoj Srbiji pomenuti neće da su ikad postojali sad ih samo koriste da bi zavladali Crnom Gorom.

Boka

Konačno da neko nešto iskreno kaže iz Mitropolije. Valjda bi trebali svi da ljube istinu prije svega...

Janko

Kasno je za glas razuma iz SPC posle onoliko grdnih riječi i dijela ! I sad bi da "mire braću" ? Kako kad vas se pola crne gore odreklo i smatra vas ispostavom tuđe političke misli , asimilatorsko propagandnim punktom interesa Srbije , pukim izvršiocem zvanične strategije Vlade Srbije ..