18 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Momo, Ustav nije švedski sto, a krši ga - Bulajić

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Momu ništa nije jasno što se protivi njegovoj volji i volji " demokrata" tačka. Svaki komentar suvošan..

Anthropos

g. Avlijani, Javljajte se češće. U CG postoji ogroman manjak kritičkog razmišljanja i "zdrave pameti" (društvo ozbiljno boluje od laži). Inače - kada Koprivica (i još neki) uzme da govori- isključujem se. Moj stomak ne može da podnese taj "bullshit" ("proseravanje"). Jer je to gore od laži.

zordan

Gebelsovstina demokrata i Momova sto puta ponovljena laz o izbornoj voolji naaaroda odlazi polako u kanalizaciju . Skupovi su im sve manji i manji , ali je vriska i pomama sve veca

Nothing compares to you

Bravo,sve pohvale.Tekst vrijedan čitanja i divljenja.

Ah moj Behute :)

Svaka čast,puno srce...

CT1

Sve lijepo objasnjeno al nemas kome jer je nasem narodu draza tudja od svoje kuce i dok god Momo voli Srbiju vise od CG njegova ce se prica slusat.

Vesna

Vas povratak me jako obradovao da opet uzivamo u Vasim kolumnama. Dobro dosli nazad.

Ranko Musov

Bojim se da mi administrator neće objaviti ovaj komentar ali idem pokušati. Dva fakulteta prema kojima osjećam užasnu averziju zbog produkcije dobrog dijela loših stručnjaka su Pravni fakultet Podgorica i Fakultet političkih nauka Sarajevo. Ove dvije otužne institucije su iznjedrile Moma Koprivicu

Ranko Musov 2.dio

i Dritana Abazovića. Jedan loš ili kvazi pravnik a drugi pojma nema o politikologiji (čak zalutao u nju). Momo tumači Ustav poput kosca koji je upravo završio kosidbu u Mrtvom dubokom pa se malo sad bavi pravom. Politikolog Dritan otišao u manastir da formira Vadu. Ko je te kadrove isškolovao užas

Savojska

Ako postoji iko ko pise ono sto ja mislim to ste Vi, g. Avlijani. Svakome je jasno sve svaka cast. veliki pozdrav sa Cetinja od Belvederaca.

Dum spiro spero

Povratak u velikom stilu g. Avlijani.Kao što smo navikli,Vaši tekstovi su besprijekorni,svaka Vaša napisana riječ zlata vrijedna.

Đoko Orlandić

Ne zamjerite Momu jer je Ustav špansko selo za njega, a kada bi ga pitali o biciklima vidjeli bi koliki je ekspert za to.

Bato

Cl.2 samo znaci da ne mozes biti poslanik ako te nisu birali gradjani u zakonskoj proceduri, ni ministar ako te nije birao parlament. Cudi da se niko ne osvrce na ove Momove manipulacije, ja se isto plasim neznavenih.

mombula

@Bato Momo za javnu propagandu a Bulajic za direktno krsenje Ustava trebau pred sud!Oce li ko podnijt prijavu za uzas kkoji cine protiv njih, ne znamo!