12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

(Sa)veznik sopstvene alijanse

Autor: Antena M

  • viber

Misko

Sve nezakonito sto se ticeRTCG. Savjet nezakonito izabran.Clanovi Savjets u sukobu interesa sa gen.direktorom.Boris Raonic nezakonito izabran.Umjesto 10.god. radnog staza sa visokom skolskom spremom on ima 2.5 god.Zatim gen. direktor Javnog servisa nezakonito bira dir. televizije M.Tomasevic .

Tajfun

Jaca je LITIJASKA spomenica koju Raonikije posjeduje i koja ga je prepirucila za direktora RTCG,od svih krsenja zakona i propisa prilikom stupanja na duznost Direktora.

Ninočka

Zašto ovaj momak češće ne piše? Antena već drugi put jedina objavljuje tekst poslat svim medijima, zato sto Raonikije ima veze u DPS-u a drugi to vrlo poštuju. Bra’o im ga. NVO je kod nas čista prevara,znamo to, znamo, ali najbrutalnija je Raonikije. On je jedna ogromna laž.

Djoko Orlandic

Ovakvo nepismeno zlo ne postoji ni na vasarskim radio stanicama. Sto se moglo ocekivati od takve osobe no da unisti sve cak i ono sto se ni teorijski ne moze devastirati.

Pivljanin

Neću ništa novo reći o nepomeniku što već drugi nijesu rekli ,nadam se a nada poslednja umire da će jednog dana kada Crna Gora postane pravna država,Raonić i svi njegovi saradnici odgovarati pred sudom i biti propisno osuđeni i kažnjeni .

Bobi

Povecao je platu dr Drljevicu koji j doktorirao tako sto je prepisao i ekavizirao dokumenta crnogorskih publikacija i institucija. Alfa doktor