12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Đekna se rodi

Autor: Antena M

  • viber

DDj

E treba docekat taj dream tim,godina je duga u to smo se vec ubijedili da se ova divna zemlja unisti kako je to vec pokusano i djelimicno uspjelo!Zato za ovu godinu Crna Gora mora biti budna i sirom otvoriti oci!

Jack Hustlle

Ovđe se nema što dodat', nego u duhu poslednjih događaja kad malo razmislim naš premijer (mašalah) podjeća ne ove zemljotrese: Nikad čojek ne zna kad će i đe udatir' i koliki štetu napravit. Pomalo razumijem onu zdravkovu o pomjeranju planina...Nek' nam je Bog u pomoć Crnogorci!

Mina

Bravo Darko. Nemoj vise da ovoliko cekamo na tvoje tekstove.

"Next time...."

I Đekna i Mućke...ta lutrija nas ne zaobilazi! Ove "vrijednosti",koje nam nameću,dno od dna primitivizma i zla,Darko,djeluju mi neizlječivo! Nema što da se čeka i sanja,..ovi manjinci su "bačena dimna zavjesa", bojim se da će samo još razmahat ss. Ako smo mudri, ćerat ovo što prije!

Eagles

Igraju na kartu: Samo da ovima (expertima) vidimo ledja... daleko smo od pomirenja, tek kad naaadrood postanu gradjani!

MNE KO

Sada nam Dritan bez rukoljuba donosi "konačnu slobodu" !!! Što bi mi bez oslobodioca !

Tajfun

Sve je receno i sve je vidjeno o odlazecoj Apostolskoj Vladi,nista ni Abazoviceva nece biti bolja,ali ono sto tesko mogu razumjeti je inertnost i nezainteresovanost znacajnog broja gradjana Crne Gore,koji su gradjanske,proevropske orijentacije koji sjede i cekaju da im se neko drugi izbori za drzavu

Marina

@Tajfun TAKO JE !!! TO JE ONO STO NIKAKO NE RAZUMIJEM I STO ME NAJVIŠE RAZOCARAVA !!! TIM PRIJE STO TA INERTNOST OKUPATORE SAMO DODATNO SOKOLI !!!

Astro

Sviđa mi se ovo Darkovo viđenje, sadašnjega...i ovaj Dream Team za buduće. Samo bih da podsjetim da smo zbog menadžmenta predprošlih vlastodržaca došli u sadašnje stanje haosa i propasti, pa ne treba računati na njihov menadžment u sastavu budućeg Dream Team-a.

Adis_PG

Gospodin Šuković, vazda bio i osta'. Čitam članak, a kao da sam u nekoj knizi. Svaka čast. Živio nam dugo. P.S Kupi Gaju slušalice, ljubi ga brat.