26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Adžić: Knežević će snositi zakonske posljedice ukoliko se utvrdi da je snimak autentičan

Autor: Antena M

  • viber

mr

Ti za ovo, kao, nijesi znao! Dritanova desna ruka, a njemu svaka druga, spasili smo CG od krvoprolića! Sad vidimo kakvog i ko ga je spremao!

Djidja

Posle ovoga očekujem da ova dva junaka Knežević i Rakonjac izjave da su operisani kao onaj naš junak sa Kosova.

dragan

Flipe Adzicu EVO VAM sansa da VAM Cetinjani i svi onii ucesnici 5 septemba djelimicno OPROSTE vas nesojluk sa svetosavskom policijom "srpskog sveta".Nema cekanja ni "praznovanja"vrh policije na celu sa Brdjaninom,Jokicem,Pekovicem,Klikovcem,ovom olosi Knezevicu i sl.Obavezno Sekulovica uhapsiti.

Andjela

Ovih dana ne spojivo zajedno! Ranko K. neka bude svjedok,bio je na Cetinje a oko nogu mu se pusili suzavci! Dje si ti bio Filipe? Nijesi sa Cetinjanima ! Dosta stvati si duzan objasniti svojim sugradjanima!

MNE KO

Dozvolimo da policija i nadležni organi obave svoj zadatak . Moramo sada svi biti na istoj liniji . Pomognimo jedni drugima !

Njegoš

@MNE KO policija i državni organi aaaaaaaaaaahahahahahahahhahaha Viđeli smo kako je policija i državni organi obavili svoj zadatak na Cetinje!!!

MNE KO

@Njegoš - Promijeniti će se i to ! Bez velikih promjena u policiji i drugim državnim organima CG ne može naprijed . A za ovakvo stanje u policiji isključivo odgovornost ima DPS .

Stevan Dž

Abazoviću l Sekuliću morali ste svakodnevno dobijati izvještaje o radu i razgovorima vaših službenika, baš kao i predsjednici Vlade i Države i Skupštine?! Non-stop se prisluškuju familije službenika DB, a kamo li ovi komandanti. Znači da se neko šali sa nama ...

@@@@

Onaj dan na Belvederu ti si bio ne strani 'BAGRE' ili na strani KRIMINALACA koji su trebali da napadaju tvoj rodni grad.

Vječna CG

@@@@@ - "Kriminalci" bivši partijski kadar DPS - a ! Zato to pitanje postavi DPS - u .