15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Ekskluzivno: Za veleizdaju CG, Janko Vukotić, Mitar B. Martinović i Lakić Vojvodić dobili ordenje - trećeg reda!

Autor: Antena M

  • viber

Mitar

Pa kakvi jadovi! Taman ka dritanga , adzic i becic! Pih!!!

Breeee

Serdarevi unuci nemaju đe do da podržavaju đedovu izdaju. Imenjak mu eno metnuo ogromnu trobojku na kuću u Hercegovačku u Podgorici. Izdaju Petrovića a služenje tj lizanje čizama Karađorđevićima svoga đeda pokušava maskirati ogromnom zastavom.

Rukfaš

@Breeee Trobojku su postavili ovi iz NSD. Oni su za dobre pare iznajmili Jankovu (unukovu) kuću. Ali je unuk bio Crnogorac dok je mogao da zagrabi koliko god može u vreću da stane. Kad mu više nije mogla biti, postao je Srbin.

krsto popović

slikajte tu kuću sa tom zastavom ..pa pošaljite

D V

Kako se poklapaju i nadovezuju zle sudbine Gore Crne...njeni krvnici i odlikovani izdajnici.... 1920 unuk kralja Nikole odlikuje izdajnike CG vojske i države a 2021 veleizdajnik zdravko Krivokapić nagrađuje policiju i vojsku CG za novu izdaju i njenu novu okupaciju od istih onih iz 1920.

Relja

Kralj Nikola iz izgnanstva pise Janku Vukoticu : 'Janko stara serdarino sa sred Ceva krvavoga sto okalja slavno ime roda svoga junackoga.Mislio sam vala coce da si stozer za visinu,a ne da ces vjerno sluzit srbijanskom dusmaninu .

Siniša

Sramna je duhovna, politička i svaka druga okupacija CG od strane Srbije, Ovo pišem iz Srbije. Da je vječnaCG.

krto popović

posle izdaje nije ni htio da ostane u C.Goru..a poznato je kako srbadija cijenila ka vojnika..i đe i šta je radio...pa mu sve bilo malo pa nešće ni da se sahrani u zemlju svoju...no se sahrani podno noga ace palikuće(ni i bolje) .

haker

I da su dobili ordenje prvog reda, obraz im nije valjao brabonjka! Zna se poznata recenica kad je J.Vukotic dosao ko Karadjordjevica: Aco, da ti kazem nesto? A ovaj ce njemu: Sta mi inas ti reci od povjerenja kad si svoje izdao moj Janko?!

veritas

Crn im obraz dovijeka, i na onom svijetu. Da su stali uz svoju zemlju i svoga kralja pa i da kao junaci poginu danas bismo ih po poštenju pominjali. To je ona riječ Svetoga Petra Crnogorcima, znao je Sveti da izdajnici ne mogu nikakvoga dobra dočekati. Metle i lopate. Bog uvijek ima zadnju riječ.

spomenik izdajniku

U Mojkovcu spomenik Janku Vukoticu

Trol

@spomenik izdajniku - to mu ne za 1912.