15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

RASTODEROVE MANIPULACIJE I KORISNE NEJASNOĆE

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Komita

Aferim Popovicu! Zasluzili su i Njegos i Serbo ovakav tekst. Tuzno je sto su Crnogorci spali na nekolicinu vas ( još Milinko Perovic, Todor, Darko I Drasko) koji javno smiju i znaju da stanu u zastitu crnogorskih nacionalnih interesa. Ovo je velika greska Bosnjaka i za sve bi bilo dobro da shvate koliko je dobronamjerna ova analiza.

zabjelcanin

Sto cemo sa ovim javnim dugom gospodine Popovicu? Ne zivi se od knjizevnika i istorije.

zabjelcanin

Zasto ovaj gospodin VIČE na nas čitaoce?

olivera

Imam neko osjecaj da je Rastoder pomijesao Amfilohija s Njegošem! Drugo: predlažem da Crna gora uvede više dana kulture od njih samo svi možemo biti bogatiji - 1. Njegošev dan, 2. Avda Međedovića dan, 3. Stefana Zanovića dan i koliko još imamo velikana da im se marak jednim danom u godini radno i kulturno odužimo! Mislim da svi možemo biti samo bolji i kulturniji.

Realan

Do danas, daleko, daleko najbolji tekst u ovoj polemici.

Danilo Stojanovic

Sva pohvale za tekst. Skoro da nema nista da se doda. Medjutim, sve kritike za ovaj - inace, odlican - portal. Malo duzi tekst se ne moze ni pomisliti? Ne smije se stati da da se poprave greske u kucanju, jer tekst nestaje. Vec sam se o ovom zalio. I dobio odgovor. Ali, ne mogu shvatiti da se ova greska ne moze ispraviti?

Đoko

Mijo, što mi nagrdi komšiju iz barskog Polja. Đoko Orlandić PS Iako je sam tražio.

Labud Dabanović

Da i o'đen ponovim 'ljubiteljima' Njegoša i njegovog crnogorskog naroda. Danas je svakome /ko je razumio Njegošev Gorski Vijenac/ jasno:Što je Njegošu u njegov vakat bilo tursko muslimanstvo to mu danas bi bilo i ovo danapnje srpstvo raje /koje milet 'zlatne kašike' rađa a turski podanik plodi i množi/.Neznam kako su turski muslimani i današnje Rastoderovo bošnjanstvo pričali i pojali o Petrovićima Njegoš i vladiki Radu Tomovu-ali znam da je ovo današnje srpstvo raje/'zlatne kašike' i srpstvo Milića pričalo i pojalo-da su Petrovići Njegoš lopovi i ništa ljudi a za vladiku Rada Tomova iz mržnje da ga je franʓa iźela.Pa se bošnjanstvu Rastodera i njemu sličnim može bez razlike reć-da vole i u srcu nose crnogorstvo podjednako ka srpstvo Milića i njemu sličnim.