17 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Spajić: SPC nije prijetnja po državu Crnu Goru, ne bih rekao DA zahtjevu NATO da pošaljemo vojnike u baltičke zemlje

Autor: Mirjana Miladinović

  • viber

Simo

@Zoran slusati spajica ....pitanja prava malo vise odmjerena po mom ukusu i ako su odgoviri pokazali veliko neznanje i lisu namjeru upakovano u znanje i iskustvo zapadne ekonomije koje nazalost nije kompaktno sa nasom situacijom

Djoko Orlandic

Ovaj neznaveni i nekompetentni covjek(posebno za finansije) kaza da SPC nije prijetnja za CG. To je tacno isto koliko Hitler nije bio prijetnja za Jevreje ,a Stakljn za ljudska prava te i Putin za Ukrajinu i cijeli svijet.

MNE KO

Najveći neprijatelji Crnogorskog naroda ! SPC je kriminalna organizacija zadužena za izazivanje ratova na Balkanu .

Aco b Pg

Emisija je bila zaista vrhunska i bilo je dinamična i vrlo interesantno slušat 'Darko je zaista top regiona jurnalist vodi tako vrlo profesijonalno i civilizivano program zaslužuje sve nagrade i titule novinarstva

Doctor Gachet

Vidi se da je mladic nekopetentan za sve osim za interese Crkve Srbije. Sad, kad je odradio poklanjanje nase imovine tudjoj crkvi i drzavi, treba da to zaboravimo i bavimo se malo demagogijom, po ugledu na Vucica i Abazovica.

Branka

Izuzetna emisija i veliki čas profesionalnog novinarstva. Gost ne zaslužuje komentar. Antena M, Pobjeda i Gradski tv i radio jedini crnogorski mediji, jedini koji profesionalno i časno rade svoj posao.

Kiki

@Branka Koliku apanažu dobijate od DPS-a?

Branka

@Kiki ne pišu svi za apanažu. Kolko ti dobijaš od klerofašista jer je očigledno da ti pišeš za apanažu. Sendvič i jogurt? Nesto jače?

Milena

Mali prepredenjak,sto cekaju,on i Milatovic,kad su dosli na vlast,objavili su da su napustili unosne poslove i plate da pomognu Crnoj Gori,sad bi da se ovdje udome,prevaranti,zajedno sa starim Krivokapicem,veklikim vjernikom,punim mrznje i zla,cerka mu gazila gradjane,a on pucao na Cetinjane,

Cusco

A što je ovo brate. Ne vjerujem ti ništa.

VojoS

Nevjerovatno koliko površnosti, neznanja i jeftine demagogije kod Spajića. Slušam i ne vjerujem kakvi nam kroje sudbinu. Nalupetao se toliko da je bilo muka slušati ga. Pi. Šuković na visini, po običaju, čak imam utisak da je štedio ovoga mrča.

Kjukju

Neka odmori malo, sad ce sezona, pa da se ganjaju ribe.

Baba

@Kjukju Za promjenu da nadje neku iz Tanzanije-tamo nije obrtao.