22 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Pitanje temeljnog ugovora će veoma brzo biti riješeno

Autor: Mia Zeković

  • viber

Andjela

Po ispitivanjima i anketama vec par godina Finci su najsrecniji ljudi ! Crnoj Gori tuga i cemer sve visi i visi ! Dokle ?

Ivica

Kudravi ce sada pozlatiti CG, uskoro med i mlijeko ce teci u CG u limburgu mjesecu. Sve ce biti Srbija od Ulicinj do od Beograd.

HN

@Andjela To se vidi na licu prelijepe premijerke.

vuk

@Andjela Dok god nam bude crkva Srbije u državi kao neko ko se pita a tako će biti dok je ne iselimo iz vjerskih objekata Crnogorske crkve u koje ih je dekretom i oružjem uselio diktator Karadjordjević ovdje sreće neće biti ni u začetku a kamoli nekog prosperiteta....

Onogošt

Ovakvog foliranta,odavno nije bilo na ovim prostorima.Sa porodicom širi biznis i ,,spaja" C.Goru i Srbiju.Narodu predlaže da manje jede,a više pješači.Nije svjestan da stavlja tačku,na svoju šarlatansku i prostačku političku karjeru.Jedino ga mogu usvojiti Vučić i Srbijanski popovi.

Maks

@Onogošt .Moglo bi se desiti,da neko uzurbanim korakom ode iz Crne Gore,pa da biznis razradjuje na Marakanu,korpa u ruci i vriska SPICE ,KOKICE,SPICE,KOKICE.

Orlov krs

Ko o cemu Dritan o ,,temeljnom ugovoru'' sa okupatorskom crkvom! Nakon izglasavanja sramnog zakona o slobodi vjeroispovijesti sad treba staviti pecat na kradju crnogorskog sakralnog I kulturnog blaga! Nece moci ako ima Crnogoraca I Crnogorki,a pokazali su da ih ima!