11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Izbrišite iz diptiha AUTOKEFALNU Crnogorsku mitropoliju – dokumenti o sramotnom prekrajanju istorije

Autor: Antena M

  • viber

vojvodina

Hvala vam gospodine Jovanović, na nesebičnom, vrlo preciznom i prvorazrednim izvorom istorijskih dokumenata koje publikujete i dajete nam ih dostupnim. Da je bilo sreće, ko što nije, višedecenijska vlast na čelu sa DPS-om je morala ovo da često objavljuje kroz sve medije, kulturno i obrazovni program, u čitanke deca da uče i znaju ko su i šta su.

Morska

@vojvodina Upravo to! Da je tako bilo, druge bi nam pjesme sad pjevale. A sad smo na popravnom. P.s. Tekstovi g. Vlada zlata vrijede.

mr

BRAVO! Ovo bi trebalo biti dovoljno i za Jokovića, bez obzira na "znanja i vještine" sa kojima raspolaže! A o Dritanu, koji pravoslavlje ima u "malom prstu", da i ne govorimo!!!

Djoko Orlandic

@mr Ne slazem se sa vama da je ovo dovoljno Jokovicu. To treba procitati. Jokovicu se to mora predstaviti u obluku crteza.

Sve vi cvjetalo

Nije dzabe Risto nazvan Sotona. Tek ce se otkriti sto je ovaj kvazipop cinio po CG. Kako je rusio autohtone crkve i prepravljao ih u crkve Vizantijskog stila. Gori je bio od svih varvara i osvajaca. Oni nijesu crkve rusili.

Fanar

Mislim da bi gospodin Jovanović morao biti uključen u vezi potpisivanja ugovora sa crkvom srbije, a sa ovim dokazima upoznati premijera

Dusan

@Fanar znaju oni to isuvise dobro i premijer i spc.Risto je ovo trazio 92god.Ponavljam kao papagaj o ovome 30 god. Dobro sto se neko sjeti s vremena na vrijeme da osvjezi memoriju srba..Vidite li znali vas jadi ko smo bili a ko bi vi htjeli da budete i da budemo.

Oscar

HVALA gosp. Jovanoviću još jednom, za sve što radite na obnavljanju autokefalne CPC i što nam pružate na uvid u dragocjenu dokumentaciju. Trebali bi Vas zovnuti u komisiju koja priprema materijal za Vladu, ili da ste savjetnik za ova pitanja Predsjedniku Države. Nadam se da čitaju Vaše tekstove i da imaju strategiju......