16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vrijedi li parče prolazne vlasti vječitog žiga izdajnika

Autor: Antena M

  • viber

Sekićanin

Za Batajnicu ne znam, je li treba pośetit, a za Lovćanac sto posto znam,da ga niko nije zva i da ne bi bio dobrodoša. Proste su stvari za nas Crnogorce on je najobičniji Vučićev poltron, a za Srbe je on, najobičniji Šiptar. Tako ne vidim ko bi ga dočeka kod nas.

jovan

Misli li Dritan da ide na Biograd kod Sultana cetvoronoske, da ljubi ruku. Da mu preda, umjesto usoljene glave Kardjordjeve na poklon Crnu Goru. Nece moci, duboko je zadro protiv Crnogoraca pa vraca dugove njihovim glavama.

orhan

Koliko duguje Drtan Srbiji kad crnogorske hiljadugodisnje kosti hoce da je casti. Vidjeces sto su Crnogorci Dritane. Nece moci.

Marko

Valjda je više svima jasno da je od Vučića dobio kliniku u centru BG. Isto tako je jasno da ga BIA ucjenjuje sa snimkom iz Ohrida. Šta je to na tom snimku pa mora Daku Davidovića da časti 5 000 000€ za Željezaru??

Katunjanin-Miogost

I prije ovog teksta ,sve jje bilo jasno i bjelodano , i noje se mogao naci izgovor( alibi)dali je za Crnu Goru i Crnogorce , biti ili ne biti . Sad je izadnjem politički i bukvalno nepismenom , a dobronamjernom i dobromislećem, nemogu:će naći dmislen izgovor .Ili nestajemo kao slobodni ljudi ,gradjani ,ili se branimo .

Blagota

Pitam se zasto opet DPS glasno cuti i ceka da SDP i SD pokrenu bunt naroda.Koliko je krivice u nama gospodine Sukovicu?

Djoko Orlandic

Kada je Milosevic napao brutalno Hrvatsku CG intelektualci digose glas protiv toga. Jos vise zbog njegovih stravicnih zlocina u BiH. Kada je pn cinio pogrom na Kosovu glas dize cak i drzava CG. Pruzi im utociste. Sada 4 Albanca predaju-prodaju CG svetinje. Da li ce se ALB intelektualci oglasiti ????

Gradjanin

@Djoko Orlandic Problem je na žalost kod Crnogoraca, Ta iracionalna ljubav prema Srbiji, i IQ 80 ... Manjine počinju polako da se stavljaju na stranu Vučića, Albanci jer prave Veliku Albaniju, Bošnjaci se koprcaju, Ali i njima hvali moć i lobi, kao i Crnogorcima. Samo ova 2 naroda su za nezavisnu

Mina

Bravo Darko. Sve i Svi nazvani i prozvani pravim imenom. Je li moguce da ce neki ljudi-ministri imati toliko"hrabrosti" za veleizdaju Crne Gore? Je li moguce da ce zarad trenutne ministarske fotelje prodati i sebe i svoju drzavu. Je li ih strah od tolikog posrnuca?

D V

Što drugo zna otpad ljudski i opasne društvene štetočine no da varaju,kradu i otimaju i da isto sve prodaju. Da oni znaju što je stid ili da se znaju postiđet oni to zlo nebi radili državi i naciji kojoj formalno pripadaju odnosno toliko koliko im ova država CG treba.

13. Jul crnogorski

To nam premijer želi čestitati naš najveći nacinalni praznik. Servirati temeljni ugovor pred 13. Jul.

JF

Ja jos uvjek tvrdim tri albanca daju na poklon CG srbiji zarad velike albanije. Samo me malo cudi ta pasivnost i cekanje da se nesto desi ,i onda osudjivati preko medija???? Ovo sto ovaj pajac radi,ruga nam se u lice i ponizava nas narod i nasu drzavu svi mi koji gledamo ovu katastfu sa strane vidimo kako df snp i demokrate cekaju u zasedi dok Dritko ne zavrsi posao. Garantujem razbucat ce CG ako se ne reaguje na vrijeme. Spavate li DPS i ostali.

Orlov krs

Nemamo neki izbor gospodine Sukovicu,permanenti Belveder Ili pristanak na nestajanje I drzave I crnogorske nacije!

IZDAJNIK tim se dičim

Današnje posrbice uživaju da budu izdajnici. To im je ponos.