17 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da l' je vječna Crna Gora?

  • viber

Komita

Dva remek djela u dva dana. Prvo je razmontirao Šešelja, a danas briljantan tekst. Slažem se da treba tražiti kompromise đe god se može, premali smo za previše frontova, ali ko se spušti na uže Vijesti, nema mu spasa.

zdravko-RISAN

Odlican tekst bravo Darko,ali tebe niko ne cuje,ovaj narod je sve ludji i ludji moj Sukovicu

Edin

Samo da te ne urečemo.Bravo za text!!!

Đoko

E, moj prijatelju. To što pišeš je "margaritas ante porcos". Đoko

Peko Popović

Šukoviću, tvoje brige o vječnosti na stranu, možeš li nekog krštenog da nađeš za sagovornika, ne svaki put nekoga ko ne zna cg istoriju? Npr, ta Mojkovačka bitka, da li shvataš da još niko nije rekao koja je bila svrha te bitke niti koji su bili razlozi kašnjenja bitke. S jedne strane imamo srpske nacionaliste koji negiraju kašnjenje, s druge strane cg nacionalisti ka da ne smiju da postave pitanje zašto. Zašto se vodila Mojkovačka bitka? Zašto je zakasnila? Koje su posljedice kašnjenja? Kad to čujem, Crna Gora će možda napokon da postane vječna. Do tada, dosta se krije iz nedokučivih razloga.

Danilo Stojanovic

Odlican tekst. Sasvim moguca distopija CG koja se povija ka trska na vjetru pod zajednickim naletima hladnog sibirca i kosave? Naravno, ako docekamo tu ratifikaciju iz Senta, i ako se u dogledno vrijeme (mjesec, dva) pokrene postupak za pokusaj teroristickog napada na CG, onda mozemo biti optimisti. U medjuvremenu, SDP bi morao da se probudi - ako im je stalo do CG - i da se vrati u Skupstinu? To bi bio adekvatan odgovor na zlo koje nam spremaju DF i saucesnici (domaci i strani)? To vazi i za Rakcevica (URA), ali i on, kao i Ranko, nojevski zabija glavu u pijesak i pravi se da ne vidi opasnost u kojoj se nalazi CG? Njima je stalo do “demokratije”? A to sto, sasvim moguce, nece imati priliku da je osvajaju u CG – to im je malo vazno? U svakom slucaju, ako CG padne glavni krivci ce biti Ranko i Zarko? Da nije tragicno, bilo bi smijesno? P.S. Ovim se ne skida odgovornost DPS-a za drzavu. Oni moraju mnogo bolje no sto to cine sada – ako misle da preteknemo?