10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

UP: Postupali smo u skladu sa nadležnostima, više policajca povrijeđeno u incidentu koji se dogodio u Nikšiću

Autor: Antena M

  • viber

sprmetse

Dovešćemo vas u red salutiraćete patriotama od straha i poštovanja je li jasno?Biće biće.

Onogošt

Skup za proslavu ,,13 jula" je uredno prijavljen. A pošto su viđeli koji je narod našli su i platili 50-tak bjednih kukavica da izazovu incident zna se ko i odakle.A vi ste ih namjerno puštili.Odgovaraćete za to budite sigurni.Odvićiće se bivši Crnogorac Adžić od suzavca,živi bili pa viđeli.

delboj

Je li onaj komandir Knezevic, sto ima kriminalce spremne na poziv, bio ukljucen u akciju?

Ja

Kakve sramne izjave. Imate li imalo stida posto ste sami doprinijeli ovom. Bojite li se boga.

Ana

Slike govore više od riječi. Pogledajte ove "trobojkaše" i njihovo veličanje Vučića. Moralo bi vam biti jasno da će izazvati incident. O kakvom javnom redu vi pričate? Mislite o suzavcima. Pa to zna dijete od 5 godina.

Šćepan

Kakvo sramno saopštenje! Pa ovo im ne bi prošlo ni kod njihovih službenika iz viceva! Kažu prijavljena dva skupa!? Pa su onda ove što su pjevali “kako kukaju bule” propuštili da uđu na drugi skup, koji je bio bez ijednog incidenta. Da bi taj susret iskoristili da bace tone suzavca! Inicirali su sukob, stavili na kocku i građane i svoje službenike! Ostavke, procesi, kazne!! Volimo te Crna Goro!

Legenda

Taj koji je odobrio kontra miting,i nije dao Sergeju da pjeva taj treba da odg,zajedno sa Markom Kovačević ađutantom Mandića vojvode.Sram vas bilo Mandarića vratiti pod hitno

Sekićanin

Ne znaju da procijene " ideološka obelježja". Dovoljno je bilo kad oblačite uniformu,da pogledate na rukav šta vam stoji. Ovo saopštenje je jasno kao dan, Crnogorci nema nama do nas.

Branka

A nadležnosti su vam da se sklonite i pustite klerofašiste da udu među patriote koji slave dan SVOJE DRŽAVE. Što je sa nadležnostima da zaistavite nenajavljeni "skup" koji slavi TUĐU državu? Što je sa izvještajem Unutrašnje kontrole o Petru Kneževiću? Što on nije uhapšen? Suzavac je samo za nas!!!

CRNOGORKA

A jel ovo policiji zadnje dvije godine osnovno oružje postao suzavac???Oni više ne znaju dje ga bacaju,ko da vatromet puštaju...u svako doba na svako mjesto za svaku priliku...DOKLE VISE???

Dpero

SRAMNO SAOPSTENJE,cista laz povrijedjenih policajaca nema a gradjana ima,ima dosta snimaka i mupov dron,kao i snimci gradjana kada pustaju placene maloumnike da provociraju i to policija!!!