27 °

max 27 ° / min 15 °

Subota

18.05.

27° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako se pečatno laže ili: Suada, jesi li Crnu Goru ikad voljela?

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorka

Svako naucno objasnjenje je zlata vrijedno!Sram te bilo Suada zbog namjere i cilja koji si pokusala da postignes.Baci diplomu koju imas jer nije dokaz tvog obrazovanja.!Strasno je da jedna takva osoba sjedi u poslanickoj klupi.Bolje bi ti pristajala manekenska staza,jer na njoj ne bi progovarala.

CG1

Svaka čast gospodine Batrićević. Ova nepomenica suada kokarda ili šubara zoronjić je malo.mna, pa radila ovo po doktatu,abazovića, vučića...za lijepu svotu eurića ili sama iz svoje mržnje prema Crnogorcima a i samoj CG.Suvišan svaki komentar, zastiđe, posebno za ženu da ovako laže.

zastiđe

Kad kokošija pamet pametuje o nečemu o čemu ne zna ništa dobija se zastiđe Zoronjićka. Ona je toliko plitkoumna da nije svjesna o čemu je pričala, šta je rekla i koje su posljedice toga.

Okrim

Bravo Batrićeviću! Zdrava, moralna i etička snaga crnogorsko pokreta za opstanak Crne Gore, u kojoj su svi poštovani/ravnopravni, ste vi/mi Belvederci i brojni podržavaoci. NEKA JE VJEČNA!

Pop_Đukan

Ostaje nejasno, zašto dr Rastoder "oslobodilačku" stavlja pod navodnicima!? Ne doživljava valjda i on Osmanslije "oslobodiocima", a Crnogorce okupatorima!?

BELVEDER

Šta očekivati od onoga ko je digao ruku za onakav Zakon o slobodi vjeroispovjesti! Ali neka, prolazni likovi poput Dritana i Suade, najveću štetu će napraviti sebi i svom potomstvu, jer se ovdje ne radi o zakonima o akcizama, lokalnoj samoupravi i sl., već se radi o životu ili smrti jedne države!

mr

Uz određenu nadoknadu, sve je moguće! I šef funkcioniše na isti način!

Tajfun

Za sadasnji multjvjerski sklad u Crnoj Gori,(koji Velikospska kamarila svim silama pokusava urusiti),najzasluzniji je Kralj Nikola,koji je manjinske narode uspio infiltrirati u Crnogorsko drustvo.Poslije Balkanskih ratova,kada je CG pripao Sandzak i dio Kosova,na tim podrucjima je bilo problema oko

Janko

Sve ovo sto pise Zoronjićka , tj čim se bavi URA , Df i SPC to je sve najavio nezakoniti rektor UCG Božović ima više od 6 godina. To je ideologija manipulacija, podmetanja, falsifikata , ucjena i naravno pridobijanja lakog plijena za naum protiv CG

Mirko

Ja sam u svojim jučerašnjim komentarima,slično kao Boban,targetirao većinu Suadinih nebuloza.Bilo je toga još što ne bi stalo ni u 20 komentara.Zaključak je isti-Suada je jedna krajnje pakosna i zlonamjerna žena sa deficitom obrazovanja koji nadomješćuje besprizornim laganjem.

Petar

Voli ona samo sebe " Ma koliko bila umorna za sebe uvijek imam vremena, za njegu kože, za frizera, kozmetičara. Kožu njegujem kvalitetnim serumom, hidratnom kremom. Frizera posjećujem dva puta nedjeljno, kozmetičara jednom mjesečno“, otkrila nam je tajnu svog dobrog izgleda." S. Z. Standard