23 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zadnja je ura - na okup!

Autor: Antena M

  • viber

veritas

Gospodine Živkoviću, pozovite sve šefove suverenističkih partija na razgovor i dogovor. Bar ćemo znati na čemu smo. Neko mora početi, a meni se čini da je najbolje da ih Vi pozovete. Ima više razloga zbog čega mislim da Vi treba da krenete, odnosno, 21.maj. Srećno. Svi čekamo DOGOVOR! Vakat je.

JF

Kako jednostavno,a kako zamrseno??? Smatram da je sad na DPSu da povuce sledeci potez, kakav crni sah i kalkulacuje nece URA dati! Pa URA je dala i dalje daje sve sto se moze dati dusmanima. DPS zarad stahih grijehova i buducih pobjeda preuzmite inicijativu i okupite se rodoljube i budimo pobjednici i sacuvajmo CG. Ko ce biti budici premijer itd sad je to najmanje vazno. Opameti crnogorski narode!

Polat

Tako je gospodine Živkoviću! To je jedini ispravan put! Samo svi zajedno!

mijo popovic

Ovo je jedini zdravorazimski prjedlog. Kad je veliki pozat u šumi zajedno bježe mrdvjedi vukovi lisice, zečevi... Velikosrpski nacionslozam ponovo je dobio krila, pridobio je neke albanske politicsre koji sanjaju etnicku podjelu sa Srbima na Balkanu. Dakle, jedini spas građanske, prozapadne Crne Gore refernfumski blok, na svjetonazorskoj osnovi

Nikola

Bez sujeta, svi zajedno kao jedan! Za nasu majku Crnu Goru! Da je vjecna!

BELVEDER

Pod hitno organizovato ovaj sastanak sa DPS-om kao najodgovornijim za sve i ne čekati ni časa. Formirati krizni štab i zadužiti sve partijske organe za terenski rad sa ljudima kako bi im se približila ozbiljnost situacije. Već osmišljavati naziv koalicije.

partizan

Sve ste u pravu, tu listu treba da čine dps, sdp i nestranacke licnosti, da je podrze SD, LP, 21.Maj, ali da se odreknu poslanickih mjesta, naravno i ministrarskih, da predloze kasnije kadrove po dubini, ako ih imaju…

Debela Berta

Ako može Nemanju Batrićevića za predsjednika Crne Gore, hvala. Onaj govor se ne zaboravlja, slušam ga barem jednom mjesečno.