12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS: Suspendovaćemo ugovor, pokrećemo inicijativu za rušenje Vlade

Autor: Antena M

  • viber

Miki

Sad ne trebate kad je sve ZAVRŠENO. Hvala DPS-u dje cujete I dje ne čujete

Branka

E sad ste baš na vrijeme za inicijativu koju vam većina neće podržati. Sad kad je kapitulacija potpisana. Jeste li sve svoje osigurali da će ih puštit da pobjegnu odavde!

pop

zašto sad to kad ste vi omogućili da se ovo desi....definitivno ste sebe srušili...bili zdravo,viđećete u oktobar....

D V

Haaahaaaaaa....nemojte,nemojte se više sprdat ni rugat ovim danas ubogim,ojađelim zdravo ostalim čestitim Crnogorskim svijetom. Ipak se desilo ono čega smo se bojali još od 2006...SNAHA DONIJELA,SNAHA PONIJELA.. Nek vam bude na vječno crn obraz i još crnjiu čast.

BELVEDER

Neoprostivo bi bilo da ODMAH, ne sjutra, ne pokrenete inicijativu za smjenu IZDAJNIČKE vlade!!!

D V

Bravo...za predsjedništvo dos i za "savjetnike"posebno pozdrav roćenu.....samo vi napišite žalbu i predajte je šoću i kovaču u proceduru.

kuč

Izbori, nova vlada pa nalog za hapšenje Dritana Abazovića , krivična prijava i suspendovanje ugovora

Volim te zeleno

Ma je li?! Sad ćete rušiti?! Je li to taj kec u rukavu Đukanovića kojim su DPSovci pravdali svoju ćutnju i nečinjenje! Nikad više glasa od mene i moje porodice nećete dobiti! Ko je i šta istrgovao da se zaustavi otpor patriota ovoj veleizdaji?! Sram vas bilo!

NK

NEMOJTE SE VISE ZALIJETATI,MOLIM VAS!MIMO VAS SVE OVO PROLAZI.SAMO POLITICKE KALKULACIJE SU VAZNE.STO VISE JADA OVI URADE,ZA VAS VISE SANSI.U STVARI,TEREN ZA OVO STE VI PRIPREMILI.

sasa

ovo je vase maslo ni vi nijeste postovali crnogorce dok vam nijesu bili potrebni za vlast. ovo je vama trebalo ali vi njiste imali petlju da to.uradite vise od pola litijasa su bili dps-ovci. izvedite narod na ulice ispravite sve nepravde sto ste nam uradili i dobit ce te podrsku crnogoraca.

gost

@sasa Ne, spas za CG je da se DPS raspadne, pa onaj casni i cisti dio nek sa drzavotvornim gradjanskim partijama dodje na vlast i izvuku drzavu ka EU. Drugacije bi samo produzilo agoniju, odlozilo jacanje institucija, nastavilo korupciju i nepotizam na svim nivoima itd.

Ivan

Jedno znam da sa vama nikad neću Crnu Goru branit jer ste je izmuzli dobro, a ovi fašisti su samo na gotovo došli. Vi je urušili a oni srušili. Kako samo ćutite u skupštinu na besprizorne laži posrbica, sram vas i stid bilo. Nebilo države koju brani Gvozdenović,Mugoša,Pejovićka,Marković itd... Nk se nadam da ćete na izbore izgubit benificije,a da će neki iskreni i časni Crnogorci doć,i reć Vičićevim slugama kad treba.

PIDGORICANIN

pogledaj ko je muzao i te koji su muzli naci ces u demokratama i URI. imena , jer je lopovluk licna stvar

Milka

@Ivan Bravo Ivane, isto i ja kazem. Nek vas je stid.