12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ivanović: Vučić je Abazoviću naredio ‘temeljni ugovor’ bez alternative

Autor: Antena M

  • viber

Marina

KOLIKO SMEĆA SE NATALOZILO U OVOJ JADNOJ ZEMLJI !!! KAO DA SU SE SMRADINE SA SVIH STRANA SJATILE U NJU !!! SVE BAZDULJ DO BAZDULJA !!!

ljubo

najgore je što tu ima domaćih smraadova

Orlov krs

Javljaju se izdajnici iz svojih izdajnickih rupa da nam pojasne sto se desilo! Oni koji su stvorili i podrzavali ovu izdajnicku marionetu pokusavaju da po zavrsenom poslu operu ruke!Bezcasce koncerna ,,Vijesti'' i podrska klerofasistima ostaju za sva vremena!

Betoven

Šta je bilo bilo je. Dobro je da je ovo napisao. sada da svi zajedno ustanemo protiv toga. kao nekad. da zaboravimo lične pizme i omraze.

Orlov krs

@Betoven ne moze sto je bilo bilo je,ovo nije djecija igra,radi se o velikom ulogu! Sve treba nazvati pravim imenom,po zaslugama,bez kalkulisanja!

Sve vi cvjetalo

Evo krunskog dokaza g Eskobar o najvecem po vama problemu Balkana- Korupciji. Vase takozvano nezavisno glasilo (3,14) je samo priznalo korupciju na najvisem nivou u zemlji. Nepomenika koji ocigledno radi za interese Vucica i Putina na Balkanu. Posebno bi se zahvalio na ucescu Ambasadama Kvinte.

Tek tako

Malo nas je mnogo se ljudi koji ne vole ovu zemlju doselilo zadnjih ne 30 no 50 godina , sad rade sa nama što im je ćef.

Petar

@Tek tako Istina, veceras na rtcg dnevniku jedna iz benkovca u vrlo luksuzan stan u cg kaze da joj ne pada napamet da se vrace u hrvatsku. I sto cemo sad? Jeli pravo da ima ili ako nema dobije cg drzavljanstvo? U Ameriku zive izbjeglice iz doba vijetnamskog rata i jos nemaju drzavljanstvo.

Ozana

@Petar, iz mog iskustva (imala sam koleginicu iz Goražda), uglavnom se zavrpšavalo kovertama. Dobiješ državljanstvo i POSAO za 5.000 maraka. Oni su sve dobili, a Crnogorci šipak, osim ako su bili aktivisti stranaka na vlasti. I dalje smo ostali Crnogorci koliko god bili potlačeni od 1990.

Javor

Nista čudno, Ivanović je Sumadinac, navija za svoje. A zinula kao 'peš' da mu se vidi proteza škljocavica.

Ozana

Prvi ga je pročitao veličanstveni Marko Vešović, a ja mu nisam vjerovala, mislila sam da pretjeruje. Željko je bio super kad je radio u Monitoru, šta se desilo s njim to ptice znaju.

Ana

@Ozana Voli čovjek Srbiju. Od čojstva doduše nema ništa, a od Srbijanaca je pun Monitor. Pa sjetite se samo koleginice Milke Tadić, vlasnice tri stana u Njujorku. A da nije kopala kanale za te stanove? Ali Dritkov brat je u Tužilaštvu.

Ivica

@Ozana Svi ti prijasnji dobri politicari i novinari kad su dobili Eure i ugodan zivot su zaboravili na CG i narod.