15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đenero: Saopštenje URE o akciji Oluja pokazuje da je Abazović Vučićev lakej

Izvor: Gradski.me

Autor: Antena M

  • viber

VojoS

To da je Vučićev lakej, na žalost Crne Gore, je već jasno svakom umnom i dobronamjernom čovjeku. Hoće li to rezultirat njegovom smjenom i hapšenjem, ostaje da se vidi.

Mitar

Čekamo reakciju URE. Biće i ovo neki ekstremista i moguće ustaša!

nenad_mne

Možda je poslije priznanja da mu je nuđen 21 milion, ponuđeno više?!

5%

Taj procenat izdajnika i df kompromituju CG,bruka da ne može veća!Dragi, gdine Đenero, ti poslušnici ss i rs osovine iritiraju svu međunarodnu zajednicu! Opasni su ako ih puštimo ko putina i trampa da šenluče!Nažalost,CG se našla opet ,kao moneta, u rukama velikih sila! No pasaran!

Citalac

Ko iole ima mozga, zna da je Srbija preko JNA zapocela ratove,da su,za svoje ciljeve,iskoristili srpski narod u Hrvatskoj,a onda se dogodila Oluja.Abaz sluzi srpskoj politici da posvadja CG sa svojim manjinama i susjedima.Gdje se sakrila Suada,da se izvini za izrecenu nebulozu?

Mirjana

To je cijela mašinerija, nije samo Abazović. TVCG nam je "servirao" priču ženske koja je iz sela blizu Petrinje, izbjeglica u CG i koja se nikada ne bi vratila u HR. Pitam vas: ko bi normalni otišao iz HN, mjesta umjetnika sa najvećim brojem sunčanih dana u jedno selo.....i to kao zbog Hrvata.

mb

URA je TRANJA. Vi slavite, imate sta slaviti, svaka cast Hrvatskom narodu, a dritan je stetocina koja je ionako dovedena da napravi stetu, inkasira pare i nekretnine u beogradu i unese nevidjen razdor u CG. On nije Crnogorac i ne voli Cg inace srbske partije nikad ne bi sa albancem u DIL

Ante

Hrvati i Crnogorci shvatite jednom da ste BRAĆA. Dritana treba skinuti HITNO, i shvatite oni za koje Dritan radi su PROTIV nad. Živila CG I HR.