28 °

max 32 ° / min 19 °

Srijeda

17.08.

32° / 19°

Četvrtak

18.08.

38° / 22°

Petak

19.08.

40° / 25°

Subota

20.08.

33° / 22°

Nedjelja

21.08.

32° / 20°

Ponedjeljak

22.08.

31° / 20°

Utorak

23.08.

34° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vujanović: Ugovor sa SPC je apsolutno ništav i to će se utvrditi na sudu

Izvor: Gradski.me

Autor: Antena M


KK3

Kaiav je to "ugovor" gdje jedna strana ima sva prava a nikakve obaveze a druga strana samo obaveze prema toj strani a nikakva prava ? To vise lici na diktat, prisilu, okupaciju i kapitulaciju nego na sporazum dvije strane potpisnice

Rade

Briljantna i neprocjenjivo vazna snaliza Filipa Vujanovica. Iskupio se za dobar dio sopstvene krivice za kapitulantsku politiku drzave prema Amfilohiju 30 godina.

Oscar

Ne može se ovako jeftino iskupiti za svo zlo koje su oni napravili što se naše CPC tiče, ali jako korektan i pošten nastup.

Andjela

@Rade Nikada se nemoze iskupiti ,bio je Presednik drzave a kritikovao trecu strofu himne,evo pravda oni skalameriju na Rumiju,Filip,Marovic i Milo idu na noge Ristu.....Sve je ovo maslo DPS ! Gledati smo im kroz puste jer smo zeljeli drzavu a oni cerali svoje, danas neka se stide!

Sds

@Rade Ada i nocas je laga koliko je zinuo. No vam je izgleda promaklo da je reka da se CPC dobrovoljno ''odrekla'' autokefalija u korist SPC. Kakva notorna laz i podmetacina od strane najveceg caja od nane koji je unistavao polako ali sigurno crnogorsku naciju ali i crkvu iznutra svojim cinjenjem.

D V

Nerađala se nikad više CG i nebilo je nikad više ako je spala a spala je juče nemože niže ni dublje da je vi i slični vama čuvate i branite. Vi ste joj donijeli glavu na panj krvnicima srboletničkim svojom nesposobnošću i njima podanošću. Sramoto vječna.

Sajo

@D V .Ovo je prica za malu djecu.NEMOZE SE U ISTO VRIJEME I UZ GUSLE I UZ DIPLE.

montenegrina

UGOVOR JE NIŠTAVAN!!!DAJEVJECNA CRNA GORA!!

Rade

Ja kazem da je Vujanovic veceras briljantno analizirao TU i bolje nego iko pokazao kajav je dokument. I tako je. A idiotski je zbog njegovih ranijih gresaka bacit ovo sto je veceras rekao. Idiotski do koske

Bar

Zar nije i Milo 1997.promenio ploču? Pa mu se sve zaboravi.

D V

@Bar Da vam pojasnim i kukasti krst je bio sveti simbol u budizmu hiljadama godina.Ima drevne korijene u Evropi i pojavljuje se u predhrišćanskoj kulturi. Do xx vijeka u cijelom svijetu je bio znak sreće i blagostanja a Onda ga je Hitler uzeo kao simbol nacističke Njemačke i postao je simbol zla.

Dobar intervju

Svaka čast Tamara! Pitanja i upornost da se izvedu stvari na čistac, itekako je bitno da se razgovara i sa bivšim akterima vlasti! Razumijem,da u DPS-u ima nekih strujanja i unutrasnjih previranja,odavno,te da je svaka personalizacija odluka izlišna.21.maj je zajednička tekovina, "ništav"je ništav!

sds

Vujanovic se izlupao u ovom intervjuu dosta. Rekao je da se autokefalne CPC odrekla autokefalije, sto NIJE ISTINA. UKINUTA JE I TO NASILNO sa PUSKAMA I VOJNICIMA. Tako da ne lupaj Vujanovicu ono sto ne znas.

podržavao Spc

Vujsnović podržavao Spc i sprdao se sa crnogorskom crkvom. Sada se pere, kao i Milo.

Nijesamslijepac

@podržavao Spc Zar je neko mogao očekivat da se takav ugovor sa crkvom Srbije ne potpiše kad su sve naše vlasti unazad 30 i više godina činile sve da se dopadnutoj crkvi! Samo jedno simptomatično pitanje: jesu li naše vlasti novčano pomogle gradnju srpskog hrama u Podgorici?