9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Adžić: Anti-mafija zakon je spreman

Autor: Antena M

  • viber

MNE

Kada stupi na snagu ANTI-IZDAJA zakon, tebi i sličnima biće dodijeljen siguran smještaj, sa 24h nadzorom, i niko neće moći da vas takne tu iza rešetaka, veleizdajnici Crne Gore. A ti, Adžiću, poseban si krivi izdanak Cetinja, đe rađaju i odrastaju pravi ljudi. Bruko dovijeka!

KakoJe

Bukvalno mi se smučilo kad si śedio iza mene u kafanu, bahato stvorenje.

Mirko

Očekujemo da počnete od tandema Miljanić-Pavićević sa sve Blažom Rađenovićem koji je na vezi sa budvanskim kriminalcima,a isto tako i sa policajcem Petrom Kneževićem,takođe na vezi sa krimosima.Bato Carević se podrazumjeva.

Branka

@Mirko Apsolutno sam isto htjela da napišem. Sve. Hvala!

Legenda

Ti si obični đilkoš,ološ, i vi ste mafija svoj narod biješ naređuješ to a popovi zločinačke crkve prema Crnogorskom narodu mislim helikopterima prevoziti.Brzo ćeš ti u penziju sa Morinom

!!!

Kako su požurili da bi pred Evropom i Svijetom rekli kao, evo hoće da nas ruše zbog ovog zakona i da se to predstavi kao glavni razlog za rušenje Vlade.Zašto se ćuti o slučaju Miljanić,izborima u Ulcinju...Što su se novinari ućutali?

Sanja

E ,cuti izdajnice sa Adzica krivine . Mozda nece narod ,ali ce ti suditi Sveti Vasilije i Sveti Petar .

miki

@legendo. kakva penzija on je zasluzio sa svojom "Dritangom" samo U penziju u Spuž na robiju skotovi jedni.

Cetinje

Što kazati,kako vrijeme živimo kad ovakvi mali bezmozgovic ili segrt lakeja,govori o zakonima,pa to je da bi se i Uš postiđela.

Crnogorka

I na slikama kad vidim Adzica povraca mi se! To da je clan URE, izdajnicke stranke, dovoljno ga kompromituje. Da hoce, a nece, napustio bi URU.

Andjela

Stidi se Cetinje ovog izdajnika! Nadam se da ce preslusati sefova druzenje sa ,,biranim,, Budvanima.Kako sto njih dvojica o postenju,dripcima je istekao rok trananja! Bolje i Pipun nego ove kukavice!

Jelena

Odakle ovaj konobar u policiji? Zamijenio, uloge kubanske uniforme sa policijskom. Zamišljeno igra ulogu, dok ne ostane bez ijedne i ovog odijela. Izdajnička kukavica, iz kukavicjeg gnezda.