18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Bošnjačko vijeće: Napad na predstavnike bošnjačke dijaspore ima za cilj kidanje veze sa Crnom Gorom

Autor: Antena M

  • viber

sve vi cvjetalo

dje vam je komentar na Abazovica, Zoronjicku.... Ili vam je sve to sto pricaju i rade ok.

Gradjanin

@sve vi cvjetalo Da završim: Bez Bošnjaka možeš da sanjaš Nezavisnu CG. Hoćeš da ti nacrtam?

Soho

@Gradjanin, mislim da si u pravu. Odaniji su Bosnjaci i Muslimani Crnoj Gori od mnogih Crnogoraca. URA i Demokrate su primjer. I Svi iz Medojeviceve stranke. Iskreno, u tim partijama ne vidim Crnogorca kakvim ga ja zamisljam i kakav treba biti.

Gradjanin

@Soho Nažalost tako stoje stvari, Neznam kako oni mirno spavaju, Nemoguće da ne vide izdaju Ovog lopeža Abazovića.

Gradjanin

@Soho Ja nemogu nikako da svhatim, Da ovi jadani, što se osjećaju Srbima, Što je sasvim ok, predaju svoju imovinu Komšijama, e toliko podaništva nema nigdje. LP

Gradjanin

@sve vi cvjetalo Bošnjaci su jedini iskreni saveznici Crnogorcima, pogledaj koliko je URA dobila na zad. Izborima u Petnjici, a koliko na Cetinju... Sada se ne može ništa, birači su dali popovima 1 glas više u parlamentu, Na sledećim Izborima pobjedjuju Izvjesno, nažalost prosrpske stranke.

bosnjak

@sve vi cvjetalo samo vi napadajte bosnjake vrlo pametno vam je to. bolje pitajte dps sto su se bosnjaci iseljavali i koga je dps kupovao a ko je bio projektovan da glasa za nista. losim ste putem krenuli crnogorci.

veritas

@sve vi cvjetalo, Zoronjić i Abazović su gubili obraz, i nema potrebe u vezi s tim prozivati Bošnjake, oni kritikuju Abazovića. Ovi ljudi iskreno vole Crnu Goru, svoje ovdašnje domove, familiju, prijatelje, ovo je njihova rodna zemlja, i ne pada im na pamet da je izdaju i poklone kleronacionalistim.

JF

I oni jos razmisljaju da li da se prikljuce rusenju vlade??? Ova banda na vlasti zele da maknu dijasporu da ne bi glasali za CG.

Javor

@JF, u teskoj si zabludi. BS 100% učestvuje u rusenju ove izdajničke vlade.

adis

jel moze neko fa mi objasni za sta ih optuzuju tacno...IZDATI SAOPSTENJE A NE NAVESTI ZA STA IH OPTUZUJU KONKTETNO JE SRAMOTA ZA BOSNJACKO VIJECE

Astro

Bitno je ea su fotelje dobili. Fotelju direktora aerodroma Crne Gore dan pred potpisivanje ugovora wa Vrkvom Srbije. Znate li đe ste i nakoju stranu će te....sa Suadom i četnicima ili sa antifašistima...

Gradjanin

@Astro Prestanite Sa Suadom više, Većina su ipak Crnogorci tipa Adzića ili Marovićke. Bošnjaci su manjine, DPS je davao šakom i kapom ugroženim Srbima, dok su se Bošnjaci Sa sjevera, prisiljeni Ekonomakom situacijom iseljavali. Ovo ti je samo rezultat, Srbi su samo čekali na prvu šansu...

bosnjak

@Astro znaci sad bosnjaci neprijatelji?

Joksim

Bošnjaci nijesu neprijatelji CG, ali im je domovina BiH! Tako im je dugo stajao logo na njihovom oficijelnom sajtu Bošnjaci pa su u neko doba to makli! Vazda trguju! Druga je priča sa Crnogorcima islamske vjere pa i Muslimanima mada bi logično bilo da se pišu Crnogorcima no se treba odreć fotelja.