8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Episkop METODIJE danas slavio ČETNIČKE GLAVEŠINE Đurišića i Mihailovića (VIDEO)

Autor: Antena M

  • viber

vojvodina

Bruka Ostojiće sa Žabljaka, Šaranaca, Tare, od Jakova pa na dalje, narodne heroje. Žalosno je što je i dobar deo tog naroda zaboravio svoje slavne pretke i pada na jeftin populizam srpskih popova.

D V

@vojvodina Država CG je zaboravila...a kad je ona zaboravila onda je i kako kažete "dobar deo naroda zaboravio". Država je jačala samo partijske kapacitete a državne je ostavila popu ristu moračkim i rovačkim...sve po obuci n.velumirovića i matije bećkivića. E sad smo na čistini ko zec na livadu.

Onogošt

Šta nađe Crnu Goru od izbjeglica.Fino joj vraću.A tek od ovih prokletih popova.Nepoštuju ni boga ni vjeru.Samo zlikovce,ubice i one koji im udjele neku mizeriju i nešto da pojedu.Na nos će im iskijati.

pop

moj prijatelju...oni su pobjegli sa svog ognjišta i ostavili komšije,prijatelje,rođake ne cjedilu...ne cijene oni domaćine koji im pruži ruku...da zagusti ponovo bi pobjegle ove " junačine "....

Maja

@Onogošt Metdotije je iz Crne Gore. Igrom slučaja rodjen u Sarajevu. Radovan je došao na studije u Sarajevo . Kako im je vratio isto mogu da pitaju Sarajlije. Uzgred Djurišić je takodje iz Crne Gore.

nenad_mne

@Maja , Rdovan u skladu sa srpskim moralom! Primi Nemanjiće, oni te popale, primi Karađorđeviće, oni te popale, primi izbjeglice i demokrate, (Srbe), oni hoće da te popale, ili ih (zaštićene demokrate iz Srbije) nagovaraju da te popale... Nema tu sreće, no obraz nam je čist, a kod njih ga nema!

Đoko Orlandić

Da li je na tom skupu bila i "komantantica" iz četničke URE, Zoronjićka???

nenad_mne

@Tijana , nije u pitanju da li je izvanjac, no da li je čovjek, da li je od riječi, da li je moralan, da li je humanista...., mogo je i domicilnih kojima ovo, deeeeebelo nedostaje, no se zarad sitnih privilegija nađu u petokolonaštvu! Misle da će ih oprati medijska podrška Vijesti, Hepija, Pinka...?

Mirko

Šteta što nisu pozvali Suadu Zoronjić da joj se zahvale što je u nabrajanju zločina "preskočila" poduhvate Pavla Đurišića po sjeveru Crne Gore.

Javor

Pokoj ti duši, neduzna, Crna Goro, što te nedužnu saranisše ovi zlikovci ,sto krv nedužnih skoro dva vijeka prolivaju balkanskim prostorima.

Petar

"ko ce koga nadludjeti.. Izdajice i ubice... kroz mrmor tuzbalica i guslara razaznaje se da i ovoj danasnjoj muci s njenim zatvorenim krugovima, negdje naprijed ima lijeka i izlaza"..Dokle gora zazeleni, Mihailo Lalic

Divine

Bijaše li taj Ostojić Mickajev ujak, ili kako? Aplaudira li mu Spajić?