15 °

max 15 ° / min 11 °

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Basara: Joanikiju došlo iz dupeta u glavu?

Izvor: kurir.rs

Autor: Antena M

  • viber

D V

Njemu i onim kao on vrlo je moguće i to priznaju samo u dupe,ali u glavu to je već nemoguće.

Ozana

I ako nam se učini da je došlo, znajte da nije. Njima nema lijeka, primjer vam je Gojko Perović. Taman pomisliš da je barem malo za Crnu Goru, on da neki izjavu da ti se smuči život.

Varas se!

Nista njemu noje stiglo,on samo tadi sto porfirije i vucic ispostave..dritko to sprovodi "da ne trepne"! To nije ceyinjska monahinja no "čačkalica"iz crkve srbije...čačka izvršila ko dobar redov naredbu, al su preigralii odavno...porfirije ne bi proso "ko kroz puter", nije on naivno dostavljen!!! Si

nenad_mne

"Je li to OK? Nije! To je reaktivna provokacija, KOMITSKO lice četničkog primitivizma." Dakle i Basara reče, no malo mekše, da postoji srnogorski nacionalizam (komite)! Dakle, u Srbiji ima, maksimalno 0,5%, onih koji priznaju Crnogorce! Žalosno, ali i mi sa Basarom, ka Hrvati sa Perićem!!!

suditi

Dritan je to smislio i ostvario i potpisao. Mora da odgovara, bezpogovorno za sve što je uradio protiv svoje države, u u korist tuđe.

Jamonikije

Tamnonikije, lijepo te Basara opisa. Nećeš imat boljeg biografa. Basara je legenda srpske književnosti. U Crnoj Gori je oduvijek, još iz mlađih dana popularan.