22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zapadni muk i Dritanova sezona lova na novinare

Autor: Antena M

  • viber

Rade

Izuzetna analiza. Cudi me sto Darko nije pomenu Vijesti i MANS, mada je jasno na koga misli a i znam da ih duboko prezire pa zato i izbjegava da ih pomene.

Đoko Orlandić

Niko iz NVO da se oglasi. Nema kriminalca koji je hapšen a da se Tea nije oglasila i bljuvala vatru na ondašnju vlast "zbog maltretiranja". Što god su rođaci tih kriminalaca lanuli Tea je proslijeđivala medijaima. Sada ćuti ka' mulac, kada su u pitanju profesionalni mediji.

Easgles

Nesebicna podrska za Darka i njemu slicne. Nema toga i te sile ko ce nam isprati mozgove!

Anthropos

Možda nijesu tačne teorije zavjere. Ali je tačno da protiv CG postoji zavjera. Na istoj strani su se našli svi neprijatelji. A pola CG se još nije snašlo da im je CG domovina? Neprijateljima sve ide u prilog - sem CG u EU! Zato - što gore za CG - bolje za njih. Hoćemo li preteći, pitanje je sada?

Marina

MAESTRALAN DARKO!!! Intelektualan,rječit,britak, direktan i smion!Sa jos par imena na crnogorskoj medijskoj sceni ciji je znacaj DANAS tim veci sto se nalaze u areni prepunoj zveri koje kidišu na njih bez prestanka, riznica su svih onih vrijednosti koje krase prave crnogorce !!!

Ljiljana

IZVANREDNA analiza i svaka rijec istina!

VojoS

Vrhunska analiza. I poslije čitanja ostaje muk i nevjerica zašto se zapadni ”saveznici” ponašaju ovako. Ne mogu da vjerujem da oni nešto ne razumiju, a s druge strane nemam/o odgovor.

BELVEDER

Ko (Dritan) drugome (CG) jamu kopa (TU i OB), sam u nju (ZIKS) upada!!!

Odnos Zapada

Komplimenti gospodinu Šukoviću na hrabrom, iskrenom komentaru bez licemjernih kalkulacija. I prije izbora 2020 sam sugerisao proteste ispred ambasada US, UK i EU